Новини

З НАШОЇ ПОШТИ

Оприлюднено

Газета «Пульс» – №31 від 02.06.2018 року

Доброго дня, шановні читачі!

Найбільше щастя людини – це гарне здоров’я. З часом розуміння цієї істини приходить до кожного. Як і те, наскільки важка і відповідальна робота медичних працівників.

Тому й пишу сьогодні – щоб сказати щирі слова подяки на адресу людей, котрі присвятили себе медицині. Бути в цій професії може далеко не кожен, адже медицина – це покликання. Нести відповідальність за людське здоров’я, брати на себе ризик рятувати життя, віддавати себе цілком роботі дано не кожному. Професія медичного працівника вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. Й саме ці слова адресую головному лікареві Ємільчинської центральної районної лікарні Наталії Іванівні Брановицькій, завідуючому терапевтичним відділенням Михайлу Миколайовичу Кравчуку та лікарю-експерту Ємільчинської філії благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» Михайлу Івановичу Курносову.

Трапилось так, що нещодавно опинився я на лікуванні в нашій районній лікарні – здоров’я вже, знаєте, не таке, як замолоду, тож до лікарів тепер доводиться таки досить частенько звертатись. І наскільки ж приємним було ставлення до мене керівника лікувального закладу – надзвичайно людяне, душевне, чуйне! Завідуючий же відділенням опікувався мною, немов рідним батьком. А лікар-експерт Лікарняної каси ретельно пильнував за моїм лікуванням і забезпеченням для цього всіма необхідними медикаментами за рахунок ЛК. Ще й насварив мене, що не слідкую за своїм артеріальним тиском і не приймаю медикаментів від гіпертонії. За що я йому вдячний – повірте, говорю щиро! Після цього я кожен день починаю і закінчую – як і моя дружина – з вимірювання тиску, а фельдшер у нашому селі вже знає, які ліки ми з нею приймаємо.

Тож хочу щиро подякувати всім вам, шановні медпрацівники, котрих я назвав, за відданість справі, чуйність і доброту, терпіння. Я бажаю вам завжди отримувати від своєї праці радість і впевненість у завтрашньому дні. Сили, терпіння, натхнення й задоволення від улюбленої справи!

З повагою – Паламарчук Микола Дмитрович,

с.Рихальське Ємільчинського району.