НовиниПодяки

Добрий день, шановні читачі! Зібралась із намірами, щоб написати гарні слова подяки

Оприлюднено

на адресу тих, до кого вже не раз у годину нещастя зверталась за допомогою. Мова йде про благодійну організацію «Лікарняна каса Житомирської області».

Моя сім’я перебуває в Лікарняній касі вже дуже давно – ще з 2005 року, відколи в чоловіка стався інфаркт. От тоді ми побачили, що варто завжди заздалегідь подумати про те, за які гроші доведеться лікуватись у випадку захворювання. Бо ж медикаменти коштують дорого, а доходи в переважної більшості людей самі знаєте, які – аби хоч прожити-прохарчуватись.

Тож свого часу ми вступили до Лікарняної каси – і я з чоловіком, і моя мама, й донька з двома дітками. Й не шкодуємо! Он онучка моя десятирічна Анна Мудрук лікувалась нещодавно в дитячому відділенні Бердичівської ЦМЛ – гастродуоденіт у неї був. Усі необхідні препарати – від антибіотиків і до систем для їх введення – забезпечила Лікарняна каса. Лікар-експерт філії Лікарняної каси в місті Бердичеві Лілія Адамівна Матієць постійно відвідувала мою любу внучку – цікавилась її самопочуттям, процесом лікування, призначеннями.

Так відбувається щоразу, коли хтось із нас хворіє й звертається за допомогою до БО «Лікарняна каса Житомирської області».

Тож я хочу висловити велику вдячність працівникам ЛК – хоч і небагато написала, проте кожне слово – від щирого серця. «Поспішайте робити добро!» – це про них, про людей, до котрих звертаємось за телефоном «гарячої лінії» з медичних питань, коли виникають проблеми з обстеженнями, лікуванням. Коли, розгубившись, не знаєш, як діяти й до кого з лікарів бігти, коли підступна хвороба «наскочить» зненацька. Ви робите дуже потрібну справу! Будьте й самі здоровими – цього від усієї душі бажаю!

З повагою – Наталія Миколаївна Куба, м.Бердичів.

Лютий, 2019 р.