НовиниПодяки

Успіхів у вашій благородній справі!

Оприлюднено

Кожна людина мріє про те, щоб не хворіти. Але, на жаль, абсолютно  здорових людей зараз немає. Вступаючи у 2002 році до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», хотілося сплачувати туди внески, але мати здоров’я. У вересні перебування в цій організації стало мені у нагоді, коли я потрапила спочатку до інфекційного, потім до хірургічного, а в жовтні – до кардіологічного  відділення ЦМЛ№2 м. Житомира.  Не треба було мені зі списком медикаментів ходити до аптеки, бо  все потрібне надавала Лікарняна каса.  Надзвичайно важливо, що ця організація разом із медпрацівниками мають одну мету – одужання хворих і самовіддано для цього працюють. Я щиро дякую завідуючому кардіологічним відділенням Олесю Івановичу Кутньому, моєму лікарю В’ячеславу Олександровичу Олефіру, медичним сестрам на чолі зі старшою медсестрою Тетяною Дмитрівною Коваль.

Подяка лікарю-експерту ЛК Світлані Степанівні Єрмаченковій  за увагу до мене.

Бажаю вам усім подальших успіхів у вашій благородній справі.

Віра Федорівна Саковська

м. Житомир

2 коментарі до “Успіхів у вашій благородній справі!

  1. Вибачайте за грубість та у вас немає книги скарг,тому й приходиться писати тут. За рахунок ЛК можливо тільки взяти анальгін і бинти. За що я маю платити, розкажіть мені, будь-ласка?

  2. Доброго дня, Роман.
    БО «Лікарняна каса Житомирської області» – громадська добровільна організація. Кожна людина самостійно вирішує, чи приєднуватися до неї, чи сплачувати добровільні пожертвування.
    Стосовно медикаментозного забезпечення. Воно відбувається на основі Лікарського формуляру, затвердженого Управлінням охорони здоров’я Житомирської ОДА. У Лікарському формулярі 1 500 препаратів, а не лише анальгін і бинти. Всіма цими 1 500 медикаментів забезпечує Лікарняна каса. Якщо у члена ЛК виникають проблеми у лікувальному закладі, потрібно звернутися до лікаря-експерта Лікарняної каси, які є в кожному ЛПЗ або зателефонувати за номерами телефонів, котрі є на членській картці ЛК –
    (0412) 22 – 54 – 02 чи на телефон цілодобової «Гарячої лінії» 55 – 49 – 50

Коментарі закриті.