Новини

У прямому ефірі обговорювалася діяльність Лікарняної каси

Оприлюднено

Покращення рівня надання медичної допомоги тим, хто перебуває в БО «Лікарняна каса Житомирської області», – одне з найважливіших завдань організації. Для оперативного реагування на проблеми, які виникають при зверненні членів ЛК до лікувально-профілактичних закладів, виконавчою дирекцією запроваджено різні форми зворотнього зв’язку: телефон цілодобової «Гарячої лінії», спілкування на форумах різних сайтів, у соціальних мережах, зустрічі з трудовими колективами.

19 березня виконавчий директор благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» Володимир Станіславович Мишківський і завідуюча відділу експертизи та контролю якості лікувально – діагностичного процесу Раїса Володимирівна Артюх взяли участь в прямому ефірі  Житомирської обласної телерадіокомпанії, який провела журналіст Людмила Володимирівна Натикач.

Варто відмітити, що населення області із зацікавленістю обговорювало діяльність БО «Лікарняна каса Житомирської області». Всього було 15 телефонних дзвінків стосовно суми благодійних пожертвувань до ЛК, можливості відновлення в організації, повторного вступу, лікування за межами області, у приватних клініках, термінів лікування за рахунок ЛК у стаціонарі, медикаментозного забезпечення в обласному онкологічному диспансері, отримання медикаментів для амбулаторного лікування в аптеках м. Житомира,  відшкодування витрат на МРТ. Також населення цікавиться перспективою появи у нашій державі страхової медицини. Також був телефонний дзвінок-подяка за надану медичну допомогу за рахунок Лікарняної каси  в ЦМЛ №2 м. Житомира.

Світлана Михалюк