Новини

III МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ!

Оприлюднено

25 – 27 вересня 2012 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна, 2-Б
відбудеться масштабна  подія для галузі охорони здоров’я України –

III МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ. Інновації в медицині – здоров’я нації!

Міжнародний медичний форум – комплексний захід інноваційної спрямованості, який об’єднує потужну науково-практичну програму,  виставки та спеціалізовані експозиції. Організатори Форуму –  Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України, Національна академія наук України,  Всеукраїнська Асоціація Головних Лікарів України, компанія LMT в співорганізаторстві з медичними асоціаціями та  громадськими об’єднаннями, Вищими навчальними медичними закладами України.
Цього року вся науково-практична програма базується на МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ КОНГРЕСІ «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я Україна», який внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які відбудуться у 2012 році  (№. 10, стор. 12).   У рамках Конгресу, відбудеться понад 40 науково-практичних заходів для фахівців сфери охорони здоров’я, лікарів різної спеціалізації, у яких передбачена видача сертифікатів.

У рамках Форуму також відбудуться:

MEDZoom – ШКОЛИ  та майстер-класи, презентації сучасної медичної техніки в практиці, з можливістю тестування обладнання, отримання кваліфікованих консультацій від професіоналів

MEDComplEX – Міжнародна виставка охорони здоров’я
PHARMEX – Міжнародна спеціалізована виставка фармацевтичної продукції
PARAPHARMEX – Міжнародна спеціалізована виставка товарів для здоров’я

Додаткова інформація та реєстрація:

Оргкомітет Форуму

Тел.: +380 (44) 526-90-25, 361-07-21
E-mail: marketing[at]lmt.kiev.ua, medcongress[at]ukr.net

www.lmt.kiev.ua