Новини

“Лікарняна каса” на охороні здоров`я

Оприлюднено

Сучасна медицина може багато, але не все. Серед захворювань особливо у запущених випадках, перед якими вона безсила, в нашій області друге місце займають хвороби органів дихання. Тож, щоб поліпшити ситуацію, обласне управління охорони здоров»я, обласна благодійна організація «Лікарняна каса» та одна з провідних фармацевтичних компаній світу рік тому започаткували спільний проект. Про його перші підсумки йшлося на прес-конференції, що відбулася в Інституті медсестринства.

Однією з тяжких хвороб органів дихання є бронхіальна астма. Вона вимагає тривалого і складного лікування, надовго прив’язує хворого до лікарняного ліжка. Але можна лікуватися і вдома, бути активними і ходити на роботу – якщо скористатися обладнанням і ліками, що їх пропонує міжнародна фармацевтична компанія членам нашої лікарняної каси.
Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» перша –  і нині найпотужніша  в Україні. Ї послугами користується більше 15% населення області. Ліки тут завжди перевірені і сертифіковані. Тому ця міжнародна організація  й пішла на контакт саме із нами.
У спільному проекті беруть участь 66 наших земляків, хворих на бронхіальну астму членів «Лікарняної каси». Імпортний інгалятор, що коштує 400грн.і ліки до нього вони можуть купити за 60 гривень, і лікуватися вдома, вести повноцінне життя. Поки що в проекті задіяні Житомир, Бердичів, Коростень і Новоград-Волинський. Пацієнти задоволені.

Посилання