Новини

Зустріч із трудовим колективом ПАТ “ЕК Житомиробленерго”

Оприлюднено

26 лютого заступник  виконавчого директора БО «Лікарняна каса Житомирської області» Грищук Сергій Миколайович зустрівся із працівниками «ПАТ ЕК Житомиробленерго», які є членами Лікарняної каси (62% від усього трудового колективу організації). На зустріч також завітали голова профспілок Невмержицький Михайло Миколайович та відповідальна особа за співпрацю з ЛК Неліпович Іван Йосипович.
Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» спрямовує свою діяльність на ефективну допомогу в наданні сучасних медичних послуг громадянам, які перебувають в ЛК. За останні роки Лікарняна каса Житомирщини вийшла на абсолютно новий професійний рівень. Заступник виконавчого директора благодійної організації Грищук С.М. розповів про основні напрямки роботи ЛК, нові проекти та можливості для працівників «Житомиробленерго». Заступник виконавчого директора  наголосив, що в лікарняній касі зареєстровано 200 тисяч 403 особи, а це – кожен шостий житель Житомирської області.
На засіданні також обговорювалися нагальні питання, пов’язані з покращенням надання медичної допомоги у 2013 році працівникам ПАТ «ЕК Житомиробленерго» (детальніше у відео).

Хочемо нагадати, що Лікарняна каса завжди прислуховується до думки та побажань громадян, готова до співпраці, відкрита для діалогу.І найголовніше те, що стати членом ЛК дуже просто і швидко. Інформацію про механізм вступу колективів до Лікарняної каси можна отримати в офісі Лікарняної каси або за телефонами:
(0412)37-31-65
(0412)55 – 49- 50 “Гаряча лінія” (цілодобово).
Запрошуємо всіх бажаючих до спілкування!

DSC_1213

DSC_1195

DSC_1181