Новини

Щоденно Лікарняна каса не тільки допомагає населенню Житомирщини поліпшувати стан свого здоров’я, а й взагалі рятує людські життя

Оприлюднено

Підвищений радіаційний фон, усі ці глобальні екологічні проблеми, пов’язані з забрудненням навколишнього середовища , погана спадковість, щоденне емоційне збудження від життєвих проблем… Чи можемо ми сьогодні бути впевнененими у тому, що стан нашого здоров’я відповідає нашим бажанням і медичним нормам? Як не дивно на це, здавалось би, риторичне питання є тверда відповідь «так» у двохсот тисяч членів «Лікарняної каси Житомирської області». Щоденно Лікарняна каса не тільки допомагає населенню Житомирщини поліпшувати стан свого здоров’я, а й взагалі рятує людські життя. Така допомога сьогодні на вагу золота. Адже всі ми прекрасно розуміємо, як важко у наш час знайти того, хто б міг би гарантувати доступ до якісної медичної допомоги (обстеження чи лікування в стаціонарі, денному стаціонарі, стаціонарі вдома, в амбулаторних умовах) . Ставши членом ЛК Житомирської області, ти стаєш не штатною одиницею величезного механізму під назвою «страхова медицина», ти стаєш членом великої, дружньої родини.

Щоденно до поштової скриньки ЛК надходять листи, гаряча лінія приймає десятки телефонних дзвінків. Усе це знаки вдячності за лікування, придбані медикаменти, зроблені операції та й, взагалі, за турботливе ставлення до кожного пацієнта. Один з таких дзвінків вдячності надійшов від Тетяни Володимирівни Котенко, яка проживає у Житомирському районі.

Пані Тетяна вже близько чотирьох років перебуває в Лікарняній касі. «Вступаючи до Лікарняної каси, я навіть не могла подумати, наскільки необхідною для мене стане ця організація. Щомісячний внесок, який сплачує кожен член ЛК, – це маленька крихта від того великого караваю, який віддає тобі ЛК у разі потреби. Скрута, серйозні проблеми зі здоров’ям – усе це поставило мене на коліна. Якби не чуйне ставлення лікарів Станишівської районної лікарні, якби не допомога ЛК у придбанні ліків, вчасна операція (до речі – я не заплатила жодної копійки), я навіть не знаю, щоб було б зі мною зараз. Звісно, моє величезне «дякую» усім працівникам лікарні та усім співробітникам ЛК Житомирської області . Хочеться побажати усім лікарям та медсестрам, усім працівникам лікарні здоров’я, наснаги та сил. Ви робите велику справу, ваші серця сповнені добром та любов’ю до людей,а ми, звичайні пацієнти, безмежно вдячні кожному з Вас. Усі ті, хто ще вагається «вступати – не вступати» до лав Лікарняної каси! Запевняю Вас, ставши її членом, Ви зможете бути впевненими, що ваше «завтра» захищене, що ваше здоров’я у надійних руках».