Новини

Я і моя родина неабияк вдячні Лікарняній касі

Оприлюднено

Колись Пабло Пікассо сказав: «Я не шукаю, я знаходжу». Ось і понад 200 тисяч членів Лікарняної каси вже давно віднайшли для себе руку допомоги. Вони не шукали, вони просто приєдналися до благодійної організації, яка не тільки намагається, а й дійсно забезпечує усім необхідним, надає найкращі послуги. Тому завжди знаходяться ті люди, які хочуть сказати слова вдячності для Лікарняної каси.

Родина Валерія Івановича Петриченка з м.Житомира вже майже 6 років з касою.  Нещодавно Валерій Іванович потрапив до обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського зі складним діагнозом – двостороння пневмонія. Не варто казати про те, який це стрес як для родини, так і для сімейного бюджету. «Я дуже вдячний Лікарняній касі, наша родина не знала б де брати такі кошти, та і взагалі, за що хапатися, куди бігти, де шукати допомогу. Та допомога просто була поруч, адже Лікарняна каса завжди тримає руку на пульсі. Медикаментозної допомоги на суму майже 5 тисяч надала мені наша благодійна організація. Я і моя родина неабияк вдячні касі та її колективу. Ваша допомога – це рятівний місточок для пересічних громадян. Щиро дякую колективу пульмонологічного відділення, завідуючому Сергію Івановичу Хвелосю, моєму лікуючому лікарю – Ірині Борисівні Бевз та всім-всім, хто був поруч».

Тож сміливо приєднуйтесь до лав Лікарняної каси.

Необхідну інформацію можна отримати цілодобово за телефоном (0412)55 – 49- 50 або (067)411-14-51 (з питань вступу та сплати) та 067-411-30-93 (з медичних питань), або ж на офіційному сайті ЛК: http://likkasa.com.ua/ . Безпосередньо на сайті можна вступити до ЛК та сплачувати внески без комісії платіжною карткою будь-якого банку.