Останні новиниПодяки

Робіть правильні кроки вже сьогодні, адже здоров’я – це запорука щасливого майбутнього

Оприлюднено

До Лікарняної каси надійшов лист від Тетяни Іванівни Поліщук, жительки Ружинського району. Тетяна Іванівна вже понад три роки з «Лікарняною касою Житомирської області». За цей час вона зрозуміла, як їй необхідна ця організація, тому і вирішила звернутися зі словами вдячності.

«Найчастіше ми не задумуємося про здоров’я до тих пір, поки воно саме не нагадає про себе. Так от і в моїй ситуації. Три роки тому я потрапила в лікарню з інфарктом. Коли зіштовхнулася з витратами (а вони були значні), то вирішила більше «не ризикувати» і приєднатися до благодійної організації. За три роки мого членства я відчула значну  допомогу Лікарняної каси. У минулому році за направленням проходила обстеження в обласному діагностичному центрі, про гроші ніхто так і не згадав, мені, як члену ЛК не треба було нічогісінько платити.

В грудні 2013 року знову потрапила до Ружинської ЦРЛ. Мені надали усі приписані лікарем медикаменти, знову я заощадила значні кошти. Хочу сказати, що я інвалід III групи, цих грошей ніколи не вистачає, а якщо їх ще витрачати на лікування, то за що ж жити?  Тому я безмежно вдячна Лікарняній касі за її допомогу та підтримку. Користуючись нагодою, хочу також подякувати моєму лікарю-терапевту Олегу Миколайовичу Пеньку. Коли у мене виникли ускладнення і я потрапила в лікарню до Києва, то тамтешні лікарі сказали, що Олег Миколайович – це лікар на своєму місці, справжній професіонал. Я йому дуже вдячна за його професіоналізм та людяність».

Тож ми рекомендуємо Вам потурбуватися про власне здоров’я та зекономити кошти сімейного бюджету. Робіть правильні кроки вже сьогодні, адже здоров’я –  це запорука щасливого майбутнього. Усю необхідну інформацію можна отримати цілодобово за телефоном (0412)55 – 49- 50 або (067)411-14-51 (з питань вступу та сплати) та 067-411-30-93 (з медичних питань), або ж на офіційному сайті ЛК: http://likkasa.com.ua/. Безпосередньо на сайті можна вступити до ЛК та сплачувати внески без комісії платіжною карткою будь-якого банку.