НовиниПодяки

Подяка.

Оприлюднено

Скільки навколо нас радісних переживань! І яка ж щедра людина, котра ними ділиться! Я хочу від усієї душі поділитись своєю радістю та щастям від появи на світ мого синочка. А ще – подякувати медпрацівникам гінекологічного відділення Ружинської ЦРЛ та благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» за підтримку при народженні моєї крихітки.
Мені робили кесарський розтин, а до того якийсь час я перебувала в лікарні на збереженні вагітності. Медперсонал відділення з розумінням та добротою ставився до мене, щиро та сердечно допомагав під час пологів – у результаті на світ з’явився мій синочок Назарчик. Зараз йому вже кілька місяців – хай росте здоровенький всім нам на радість. А моя особлива подяка – завідуючому гінекологічного відділення Ружинської ЦРЛ Первушину Івану Михайловичу, лікарю Шпак Аліні Миколаївні, медсестрам та всьому медперсоналу відділення, котрі дуже добре ставились до мене та мого малюка.
Всі медикаменти безкоштовно надала «Лікарняна каса», хоча в ній я перебуваю ще не так багато часу – кілька місяців. Мені порадили вступити до неї, коли ставала на облік по вагітності – і я про це не шкодую. Тепер уже переконана, що вона потрібна нам – а коли бувають форс-мажорні моменти, то ще й як! Адже завжди прийде на допомогу ліками, виробами медичного призначення. Так, хтось скаже, що ті 35 гривень щомісячного добровільного пожертвування можна відкладати, але я точно знаю, що навряд, чи це вийде – завжди знаходяться якісь потреби, на які відкладені гроші витрачаєш. А так заплатиш внесок та й знаєш, що в крайній потребі це згодиться. Та й якщо з мого досвіду взяти: я в «Лікарняній касі» лише кілька місяців, а витратила організація на мене набагато більше, ніж я заплатила загальну суму внесків. Якби купувала все необхідне за власні кошти, то довелось би шукати немаленькі гроші.
Тому дякую всім, хто потурбувався про мене, і бажаю лише найкращого – здоров’я їм та їх родинам, миру та спокою.
Оксана Анатоліївна Шпачук із Ружинського району.