НовиниОстанні новини

Благодійна акція Червоного Хреста Житомирщини для жителів Сходу

Оприлюднено

За погодженням з управління освіти і науки облдержадміністрації  в загальноосвітніх школах області проведена благодійна акція «П’ять картоплин ».

В ході акції зібрано міськими і районними організаціями Червоного Хреста 72 тони картоплі, моркви, буряка, капусти та цибулі.

На нашу акцію відгукнулися не тільки учні, а й мешканці населених пунктів області за що ми щиро дякуємо всім жителям Житомирщини.

Найбільше було зібрано допомоги Олевською районною- 16500 кг., де зносили і звозили допомогу жителі району та м.Житомирі – більше 10 тон.

Активно відгукнулися на акцію в Баранівському, Бердичівському, Ружинському, Романівському, Лугинському, Овруцькому, Радомишльському, Черняхівському та Новоград-Волинському районах, містах Житомирі- 10 тон, Бердичеві та Коростені.

19 листопада 2014 року частина даного вантажу на двох вантажівка відправлено до Луганської  обласної організації Товариства Червоного Хреста. Наша допомога буде спрямована на матеріальну підтримку переміщеним особам, що змушені переїхати з районів не підконтрольних силам АТО та малозабезпеченим самотнім громадянам похилого віку, інвалідам, багатодітним сім’ям, які опинилися в скрутному становищі в Сєверодонецьку та Рубіжному Луганської області.

IMG_1504

На фото: волонтери Червоного Хреста м. Житомир