НовиниОголошення

До відома членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області»

Оприлюднено

Інформуємо, що згідно з рішенням Правління ЛК (протокол № 1-15 від 03.03.15р.) внесено зміни в наступні Положення:

1. ПОЛОЖЕННЯ „Про порядок використання добровільних пожертвувань на медичне забезпечення членів благодійної організації “Лікарняна каса Житомирської області”(ЛК)

1.1. В розділі «ІV. Стаціонарна допомога» додано речення.

Під час лікування в умовах цілодобового стаціонару члени ЛК отримують необхідне діагностичне та медикаментозне забезпечення. При цьому розмір допомоги за рахунок ЛК протягом року не перевищує суму кратну 25 річним добровільним пожертвуванням до ЛК.

1.2. У розділі «ЛК не забезпечує витрати, пов’язані з такими захворюваннями та послугами:» змінено пункт

«Цукровий діабет, за винятком важкої форми» на «цукровий діабет, за винятком невідкладних станів (прекома, кома, кетоацидоз)».

Зазначені зміни до Положення діють з 16.03.2015 року.

 

2. ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЧЛЕНСТВО В БЛАГОДIЙНIЙ ОРГАНIЗАЦII “ЛIКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОI ОБЛАСТI”

Доданий пункт 2.3.1. «В разі вступу до ЛК юридичної особи, її співробітники набувають права членів ЛК на наступний день після надходження вступного та одного щомісячного добровільного пожертвування на розрахунковий рахунок ЛК.» (діє з 04.03.2015 року)

 

Програма «Потурбуйтеся про здоров’я батьків!»  викладена в наступній редакції (діє з 12.03.2015 року):

Здоров’я – головна цінність. Ніхто не застрахований від хвороб, які приносять людині крім фізичних страждань, ще й матеріальні проблеми. Щоб їх уникнути та мати необхідні ліки, у кожного мешканця області є можливість приєднатися до тих, хто давно перебуває в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» (ЛК).

Якщо захворіли мама чи батько і Ви не знаєте, де взяти гроші на лікування та обстеження, пропонуємо взяти участь в соціальній програмі «Потурбуйся про батьків». Завдяки їй пільгові умови вступу та можливість користуватися послугами ЛК через місяць після першої сплати мають батьки, якщо дорослі діти вже перебувають в організації. Зверніться до відділень банків (ПриватБанку, Державного Ощадбанку,) або Укрпошти з паспортом та ідентифікаційним кодом батьків. Там сплатіть кошти в розмірі 528 грн (420 грн як благодійний внесок за рік, 3 грн вступні та по 35 грн за три місяці).

Посвідчення члена ЛК можна отримати у виконавчій дирекції (м. Житомир, вул. Пушкінська, 1), а також у філіях Лікарняної каси, які функціонують у медзакладах районних центрів. Візьміть із собою свій паспорт, посвідчення члена ЛК, свідоцтво про народження (документ, який підтверджує, що це Ваші мама чи тато), при зміні прізвища – свідоцтво про одруження.

Дисконтна програма для членів ЛК розширюється!

Інформуємо, що з 16.03.2015 року всі члени ЛК, які своєчасно сплачують добровільні пожертвування, мають можливість здійснити всі лабораторні обстеження у медичній лабораторії «Малікс-Мєд» зі знижкою 10%.

Пункти забору біоматеріалу наявні майже в усіх містах та районних центрах Житомирської області. Детальніше на сайті www.maliksmed.com.ua та за телефонами (0412)- 43-08-64, 43-08-65.

Також нагадуємо, що всім членам ЛК при предявленні посвідчення члена ЛК надається знижка в розмірі 5% на всі товари в мережі аптек «Санітас» та «Фармавіта», та 10% знижка на послуги Центру реабілітації та здоров′я спини «Відновлення».

Довідки за телефоном:  067-411-14-51.

 

“В НИНІШНІЙ СКРУТНИЙ ЧАС ЛК – ЦЕ ТОЙ МЕХАНІЗМ, ЯКИЙ ПОКРАЩУЄ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЖИТЕЛЯМ РАЙОНУ, – ЛІКАР-ЕКСПЕРТ МАЛИНСЬКОЇ ФІЛІЇ ЛК.

https://youtu.be/6FmCkMWUpU8

 

“ПЕРЕБУВАННЯ В ЛК – ЦЕ СВОЄРІДНИЙ ОБЕРІГ ДЛЯ ЛЮДЕЙ”, – ВВАЖАЮТЬ ПАЦІЄНТИ ЧУДНІВСЬКОЇ ЦРЛ.

https://youtu.be/ERGaH5ayesA