Оголошення

До уваги членів Лікарняної каси та медичних працівників!

Оприлюднено

Виконавча дирекція благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» (надалі – ЛК) інформує, що рішенням Правління ЛК від 24.04.2015 року (протокол №3-15) внесено зміни до Положення «Про порядок використання добровільних пожертвувань на медичне забезпечення членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» (ЛК). А саме:

1. Абз.2 преамбули викладено в наступній редакції:

«Процес лікування, що забезпечується за рахунок ЛК, включає в себе терапію основного захворювання, його ускладнень і супутньої патології, якщо вона впливає на перебіг основного, терміном до 9 днів. Продовження лікування за рахунок ЛК понад  9 днів (але не більше 18 днів) можливе в умовах цілодобового стаціонару при важкому стані пацієнта за рішенням консиліуму лікарів із участю лікаря-експерта ЛК. Повторні випадки забезпечення за рахунок ЛК медикаментами та виробами медичного призначення в разі госпіталізації з приводу одного і того ж захворювання здійснюються через 30 днів після закінчення попереднього лікування»;

2. Абз.3 преамбули викладено в наступній редакції:

Медикаментами члени ЛК забезпечуються згідно з Лікарським формуляром та протоколами лікування. Обмежити внутрішньовенні крапельні введення в денному стаціонарі та терапевтичних відділеннях до 5 діб. В разі потреби продовження лікування за рішенням консиліуму лікарів за участю лікарів експертів»:

3. Абз.1 розділу ІІ «Діагностичні дослідження» викладено в наступній редакції:

«За направленням лікаря забезпечуються: рентгенологічні, функціональні, лабораторні методи дослідження, за винятком визначення токсоплазмозу, цитомегаловірусу, хламідіозу, герпесу, венеричних захворювань, йоду в сечі, рівня статевих гормонів, глюкозурований гемоглобін, обстежень на хромосомні відхилення та наявність спадкових захворювань, обстеження методомполімеразної ланцюгової реакції.»

4. Розділ «ЛК не забезпечує витрати, пов’язані з такими захворюваннями та послугами» доповнено абзацом:

« – рукавички нестерильні».

Дані зміни вступають в дію з 01 травня 2015 року.

Положення на нашому сайті.