НовиниПодяки

З НАШОЇ ПОШТИ

Оприлюднено

Доброго дня, шановна редакціє! Хочу висловити щирі слова вдячності на адресу медичних працівників Ружинської ЦРЛ. Багато хто зараз критикує й сварить медицину – мовляв, і лікуватись дорого, й медперсонал завий раз до хворого не підійде, й ліки треба самому купувати. А я скажу, що, може, десь воно й справді так, але от у Ружинській ЦРЛ працюють справжні медики, котрі з притаманним їм сумлінням, добротою, щедрістю душі та безкорисливістю самовіддано спрямовують свої зусилля, професійні якості на благо життя та здоров’я населення нашого району.

Й це не просто слова, а висновок багаторічних спостережень, адже розміняла, як мовиться, не один десяток, тож маю чимало проблем зі здоров’ям – відтак за медичною допомогою в нашу районну лікарню звертаюсь протягом року не раз і не двічі. От зараз, наприклад, лікуюсь у терапевтичному відділенні, яким керує чудовий лікар Кучерук Оксана Вікторівна. Й хочу сказати, що персонал відділення бере приклад зі своєї завідуючої – всі надзвичайно доброзичливі, чуйні, уважні. Й словом розрадять, і медичною послугою допоможуть, за що їм щира подяка.

Також висловлюю вдячність лікарю-ендокринологу Гулько Лесі Василівні та хірургу Цехмейструк Ользі Володимирівні – за людяність та професіоналізм.

А медикаментами забезпечує мене благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» – от за її допомогою й лікуюсь і зараз, і завжди (бо ж в організації я вже років із десять), коли проліковуюсь у стаціонарі. Тому хочу подякувати лікарю-експерту «Лікарняної каси» Первушиній Галині Андріївні – вона допомагає мені підібрати по «Лікарняній касі» потрібні для лікування медикаменти. За всі ці роки, що я в організації, ще ніколи не шкодувала, що перебуваю в ній. Хоча не раз мені дехто говорив, мовляв, гроші, які плачу щомісяця, як добровільні внески, можна було б відкладати. Але я таку думку не підтримую – багато «навідкладаєш» таким чином! Їх заощадити неможливо. А так заплатиш і знаєш, що вони там, ці кошти, збираються, на випадок хвороби матимеш медикаменти без проблем і ними скористаєшся.

Тож щиро бажаю всьому населенню Житомирщини не хворіти, а щоб про всяк випадок забезпечити себе медикаментами, раджу вступити до «Лікарняної каси». Лікарям же Ружинської ЦРЛ за їх роботу побажання здоров’я та добра. А медицині нашій – щоб більше держава звертала на неї уваги.

З повагою – Сиротенко Галина Петрівна.