НовиниПодяки

“Пульс” №8 – 25.02.2016 р. – подяка Н.П.Данильченко

Оприлюднено

З НАШОЇ ПОШТИ
Доброго дня, шановна редакціє газети «Пульс»!
Давно вже хотіла написати до вас, щоб висловити велику подяку кожному медпрацівнику ревматологічного центру ОКЛ імені О.Ф.Гербачевського та його завідуючій Крикливець Людмилі Сергіївні – лікарю від Бога, а також – благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області».
Я хворію фактично вже майже два десятиліття – з 1997 року. За цей час стільки разів зверталась до лікарів за медичною допомогою, що й не злічити – ревматоїдний артрит мучить чи не щодня. Отак засинаєш нібито в гарному стані, а прокидаєшся, то й на ноги стати не можеш – підступна хвороба «перебирає» кожна кісточку, «викручує» всі суглоби. Тож минулого року, зокрема, чотири рази перебувала на довготривалому стаціонарному лікуванні в ОКЛ імені О.Ф.Гербачевського, пролікувавшись на загальну суму близько 26 тисяч гривень. Проте власні гроші витрачати не довелось (та й де я, звичайна пенсіонерка, можу взяти такі кошти?) – всі необхідні медикаменти кожного разу надавала мені благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області». Зрозуміло, що це дуже велика допомога. Адже одна справа щомісяця платити порівняно невелику суму в 40 гривень добровільного внеску й інша – в кризовій ситуації, коли хвороба «скрутила» так, що й жити, здається, несила, щоразу викладати в аптеці за медикаменти не одну сотню, а то й тисячу.
Тому висловлюю щирі слова вдячності благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» та лікарю-експерту в ОКЛ імені О.Ф.Гербачевського Сидоренковій Інзі Анатоліївні. Такі ж надзвичайно великі слова вдячності завідуючій ревматологічним центром Крикливець Людмилі Сергіївні, сестрі-господині та всім медичним працівникам центру – я кожного разу переконуюсь у їх доброму, людяному, щирому ставленні до нас, пацієнтів, та великому прагненні допомогти кожному з нас.
Зі щирою повагою – Данильченко Ніна Петрівна,
місто Житомир.