НовиниОстанні новиниПодяки

“Пульс” №21 – 26.05.2016 р. – подяка С.С.Лизогуб

Оприлюднено

З НАШОЇ ПОШТИ

Доброго дня, шановна редакціє!

На сторінках вашої газети хочу розповісти про людей, котрим завдячую не лише здоров’ям, а й самим життям.

Прикрий випадок трапився зі мною на початку квітня – стало мені дуже зле. З’ясувалось, що через харчове отруєння сталась інтоксикація організму. Тож звернувся по медичну допомогу до Ружинської центральної районної лікарні – отримав її на дійсно високому рівні.

Госпіталізували мене на стаціонарне лікування. Й оскільки я перебуваю в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області», дякуючи їй, мені надавали всі необхідні медикаменти безкоштовно, за її рахунок здійснювали потрібні обстеження. Таким чином – завдяки спільним зусиллям лікарів та «Лікарняної каси» – мене, як мовиться, поставили на ноги вже за кілька днів.

Тож хочу щиро подякувати Помирляну Антону Івановичу, котрий надзвичайно чуйно й турботливо, немов рідного сина, лікував мене, та лікарю-експерту «Лікарняної каси» в Ружинській ЦРЛ Первушиній Галині Андріївні, яка ретельно слідкувала за лікувальним процесом та забезпечувала його всіма необхідними препаратами. Також сердечна вдячність, звісно, всьому середньому та молодшому медичному персоналу інфекційного відділення – за їх старанність, доброту й турботу. Хочу всім побажати – лікарям, медсестрам, працівникам «Лікарняної каси» – добра, здоров’я, сили й наснаги на щоденну працю, всього тільки найкращого!

Мені добре відомо, наскільки нелегко зараз медицині, адже, будучи сільським головою Крилівки та Ярославки, знаю проблеми галузі – особливо ж сільської. На території нашої сільської ради два ФАПи – фінансування їх бажає бути кращим, а працювати фельдшерам доводиться дуже багато – бо ж населення переважно глибоко похилого віку. Тож, дорогі наші медпрацівники – Ружинської центральної районної лікарні, благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», всіх лікувальних закладів Житомирщини – щиро вам дякую від свого імені та імені всіх, кому ви самовіддано допомагаєте, за вашу невтомну працю. Бажаю не розчаровуватись в обраній справі, гарних заробітків, міцного здоров’я, терпіння та віри в краще. Нехай щастить вам у житті й Господь хай завжди буде з вами!

Зі щирою повагою до наших медпрацівників –

Лизогуб Сергій Степанович, Ружин.