Діяльність у філіях

Філія в м. Коростені

Оприлюднено

Адреса: КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Коростенської міської ради.
11500 м. Коростень, вул. Грушевського, 7, каб.109 (перший поверх поліклініки).
Телефон: (067)378-08-26. 

Фахівці з інформаційних та аналітичних питань: Башинська Світлана Вікторівна, Мельниченко Любов Миколаївна.

На території обслуговування філії в місті Коростені станом на 01.02.2022 року нараховувалось 12 977 членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», що складає 20,8% від загальної кількості населення (при середньообласному показнику – 16,7%). В 2022 році до організації долучились 24 особи нових членів ЛК.

Протягом вказаного періоду лікувально-профілактичні заклади міста Коростеня отримали від ЛК медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 1 084 443 гривні. Залишків ліків, реактивів та виробів медичного призначення в лікувально-профілактичних закладах міста наразі є на суму 149 519 гривень, у тому числі в складі – на суму 35 564 гривні.   

В закладах охорони здоров’я міста медична допомога за рахунок ЛК надана в 7 127 випадках. Крім того, в медичних закладах третинного рівня та закладах надання медичної допомоги пролікувались 6 365 членів ЛК – мешканців міста Коростеня. Витрати на їхнє лікування становили 1 624 577 гривень. Станом на 01.02.2022 року частка членів ЛК в цілодобовому стаціонарі становила 14% від загальної кількості пацієнтів.

Шановні друзі!

Нагадуємо вам, що ліками та виробами медичного призначення ЛК забезпечує своїх пацієнтів згідно з затвердженими Міністерством охорони здоров’я України уніфікованими протоколами надання медичної допомоги. Перелік лікарських засобів, які можуть закуповуватись за рахунок коштів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», й Перелік лікарських засобів та виробів медичного призначення, які забезпечуються за рахунок ЛК при амбулаторному лікуванні, ви можете переглянути відповідно за посиланнями.

Якщо у вас виникають питання стосовно призначених лікарем обстежень, препаратів для вашого лікування тощо, ви можете звернутись за допомогою безпосередньо до лікарів-експертів ЛК в Коростенському міському центрі ПМСД та Коростенській ЦМЛ. Ми будемо раді вам допомогти!

 

Програма “Досвід регіону”. Місто Коростень

Програма досвід регіону. Місто Коростень

Дякую ВАМ, що не залишили мене наодинці з моєю бідою

Хочу адресувати щирі слова вдячності благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області», в якій я з сином перебуваю вже багато років. Раніше не хворіла, проте внески до ЛК сплачувала постійно, ажде турбота про власне здоров’я для мане завжди була на першому місці. Можу з впевненістю сказати, що  у хвилини недуги ця організація стала у нагоді. Мені дуже важко згадувати все, що зі мною трапилося, адже це було справжнім жахіттям. Я потрапила до реанімаційного відділення міської лікарні з набряком мозку. Майже  три тижні  лікарі боролися за моє життя. Я людина віруюча, тому знаю, що якби не Божа допомога і диво-руки медичного персоналу, то мене, можливо, вже і не було б на цьому світі. Я пройшла скрізь пекло, але весь цей час я відчувала підтримку людей, що було дуже важливим моментом для мене. Пізніше на мене звалилася ще одна біда у вигляді запалення легень. Зі мною постійно були медичні працівники, яким я безмежно вдячна за їх турботу та розуміння. Не можу подякувати кожному і  згадати поіменно всіх людей, які були поруч та допомагали, адже всі три тижні я була без свідомості. Але Господь бачив все і ці люди завжди будуть благословенними. Хочу подякувати благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області», адже без її допомоги мені було б  дуже скрутно. Дякую ВАМ, що ви не залишили мене сам на сам з моєю бідою. Хай благословить ВАС Господь!

З повагою, Олена Антонівна Коржук, м.Коростень.