Діяльність у філіях

Лугинська філія

Оприлюднено

Адреса: КНП “Лугинська центральна лікарня” Лугинської селищної ради.
11301, Коростенський район, смт. Лугини, вул. Червона Гірка, 35.
Телефон: (067)150-39-70.
Фахівець із інформаційних та аналітичних питань: Ярмолюк Валентина Василівна.

На території обслуговування Лугинської філії станом на 01.02.2022 року нараховувалось 3 313 членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», що складає 21,4% від загальної кількості населення (при середньообласному показнику – 16,7%). В 2022 році до організації долучились 4 особи нових членів ЛК.

Протягом вказаного періоду лікувально-профілактичні заклади території обслуговування філії отримали від ЛК медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 230 966 гривень.  Залишків ліків, реактивів та виробів медичного призначення в цих закладах наразі є на суму 38 012 гривень, у тому числі в складі – на суму 12 654 гривні.

В закладах охорони здоров’я території обслуговування Лугинської філії  медична допомога за рахунок ЛК надана в 2 322 випадках. Крім того, в медичних закладах третинного рівня та закладах надання високоспеціалізованої медичної допомоги пролікувались 827 членів ЛК – мешканців цього краю. Витрати на їхнє лікування становили 209 360 гривень. Станом на 01.02.2022 року частка членів ЛК в цілодобовому стаціонарі становила 33% від загальної кількості пацієнтів.

Шановні друзі!

Нагадуємо вам, що ліками та виробами медичного призначення ЛК забезпечує своїх пацієнтів згідно з затвердженими Міністерством охорони здоров’я України уніфікованими протоколами надання медичної допомоги. Перелік лікарських засобів, які можуть закуповуватись за рахунок коштів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», й Перелік лікарських засобів та виробів медичного призначення, які забезпечуються за рахунок ЛК при амбулаторному лікуванні, ви можете переглянути відповідно за посиланнями.

Якщо у вас виникають питання стосовно призначених лікарем обстежень, препаратів для вашого лікування тощо, ви можете звернутись за допомогою безпосередньо до лікаря-експерта ЛК в філії організації в Лугинській ЦРЛ. Ми будемо раді вам допомогти!