Діяльність у філіях

Малинська філія

Оприлюднено

Адреса: КНП “Малинська міська лікарня” Малинської міської ради.
11601, Коростенський район, м. Малин, вул. Г.Бондарик, 17.
Телефон: (067)150-40-45.
Фахівці з інформаційних та аналітичних питань: Осадча Ольга Леонідівна.

На території обслуговування Малинської філії  станом на 01.02.2022 року нараховувалось 9 195 членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», що складає 21,2% від загальної кількості населення (при середньообласному показнику – 16,7%). В 2022 році до організації долучились 15 нових членів ЛК.

Протягом вказаного періоду лікувально-профілактичні заклади території обслуговування філії  отримали від ЛК медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 1 615 130 гривень. Залишків ліків, реактивів та виробів медичного призначення в цих закладах наразі є на суму 133 938 гривень, у тому числі в складі – на суму 74 230 гривень.  

В закладах охорони здоров’я території обслуговування Малинської філії медична допомога за рахунок ЛК надана в 3 857 випадках. Крім того, в медичних закладах третинного рівня та закладах надання високоспеціалізованої медичної допомоги пролікувались 4 510 членів ЛК – мешканців цього краю. Витрати на їхнє лікування становили 1 191 497 гривень. Станом на 01.02.2022 року частка членів ЛК в цілодобовому стаціонарі становила 17% від загальної кількості пацієнтів.

Шановні друзі!

Нагадуємо вам, що ліками та виробами медичного призначення ЛК забезпечує своїх пацієнтів згідно з затвердженими Міністерством охорони здоров’я України уніфікованими протоколами надання медичної допомоги. Перелік лікарських засобів, які можуть закуповуватись за рахунок коштів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», й Перелік лікарських засобів та виробів медичного призначення, які забезпечуються за рахунок ЛК при амбулаторному лікуванні, ви можете переглянути відповідно за посиланнями.

Якщо у вас виникають питання стосовно призначених лікарем обстежень, препаратів для вашого лікування тощо, ви можете звернутись за допомогою безпосередньо до лікаря-експерта ЛК в філії організації в Малинській міській лікарні. Ми будемо раді вам допомогти! 

 

“РЕФОРМАТОРИ ОБІЦЯЮТЬ БЕЗКОШТОВНУ МЕДИЦИНУ, АЛЕ ЛІКАРНЯНА КАСА ЗАЛИШАЄТЬСЯ”

 “Малинські новини”,  №85 від 28 листопада 2018 року:

“Новини про реформування медичної галузі України вже давно стали популярною темою для розмов та обговорень у житті пересічних громадян. І наразі одним із напрямків нашої роботи є роз’яснення населенню Житомирщини необхідності подальшої діяльності Лікарняної каси у зв’язку з концепцією медичної реформи. Адже сьогодні очевидно, що держава ще тривалий час (а можливо, і ніколи, що підтверджується досвідом навіть «багатих» країн) не зможе повністю забезпечити безоплатне надання всіх медичних  послуг та лікарських засобів для своїх громадян. Тобто без додаткового фінансування та залучення позабюджетних коштів (а ми говоримо саме про діяльність у цьому плані БО «Лікарняна каса Житомирської області») підвищити рівень медикаментозного забезпечення пацієнта неможливо». Благодійність і солідарність залишаються! Без них – поки що – ніяк! Це підтверджується фактами – перш за все сумою витрат БО «Лікарняна каса Житомирської області» для забезпечення лікування та обстеження членів ЛК” (детально читайте, будь ласка, за посиланням).