Діяльність у філіях

Пулинська філія

Оприлюднено

Адреса: КНП “Лікарня” Пулинської селищної ради.

12000, Житомирський район, смт. Пулини, вул. Незалежності, 44.
Телефон: (067)150-39-94.
Фахівець із інформаційних та аналітичних питань: Бережницька Наталія Валентинівна.

На території обслуговування Пулинської філії  станом на 01.02.2022 року нараховувалось 3 862 особи членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», що складає 17,6% від загальної кількості населення (при середньообласному показнику – 16,7%). В 2022 році до організації долучились 7 нових членів ЛК. 

Протягом вказаного періоду лікувально-профілактичні заклади території обслуговування філії отримали від ЛК медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 386 870 гривень. Залишків ліків, реактивів та виробів медичного призначення в цих закладах наразі є на суму 70 015 гривень, у тому числі в складі – на суму 4 921 гривня.

В закладах охорони здоров’я території обслуговування Пулинської філії медична допомога за рахунок ЛК надана в 3 777 випадках. Крім того, в медичних закладах третинного рівня та закладах надання високоспеціалізованої медичної допомоги пролікувались 1 308 членів ЛК – мешканців цього краю. Витрати на їхнє лікування становили 326 207 гривень. Станом на 01.02.2022 року частка членів ЛК в цілодобовому стаціонарі становила 19% від загальної кількості пацієнтів.

Шановні друзі!

Нагадуємо вам, що ліками та виробами медичного призначення ЛК забезпечує своїх пацієнтів згідно з затвердженими Міністерством охорони здоров’я України уніфікованими протоколами надання медичної допомоги. Перелік лікарських засобів, які можуть закуповуватись за рахунок коштів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», й Перелік лікарських засобів та виробів медичного призначення, які забезпечуються за рахунок ЛК при амбулаторному лікуванні, ви можете переглянути відповідно за посиланнями.

Якщо у вас виникають питання стосовно призначених лікарем обстежень, препаратів для вашого лікування тощо, ви можете звернутись за допомогою безпосередньо до лікаря-експерта ЛК в філії організації в Пулинській ЦРЛ. Ми будемо раді вам допомогти!

 

Якщо ви член Лікарняної каси, то не будете хвилюватися, коли до вас «завітає» підступна хвороба

Ви ніколи не задумувалися над тим, що слова мають магічну силу, а наші думки взагалі впливають на життя. Науковці часто звертають нашу увагу на те, що  негативні очікування від майбутнього заважають радіти життю, а те, що ми забуваємо висловлювати свої  емоції, дякувати людям за подаровані радісні хвилини,  за допомогу, співчуття – теж впливає на нас .  Вже доведено, що люди, які радіють кожній хвилині, позитивно налаштовують себе на кожен день – менше хворіють, ендорфіни роблять свою справу.  Як же можна себе налаштувати на позитив, коли стільки всього «темного» та проблемного навколо НАС? Хто шукає, той знаходить. Завжди можна знайти ТЕ, що буде вас налаштовувати на оптимістичний лад і настрій. А  розпочати  можна з простих кроків:

1. Не забувайте дякувати за найменші цінності і вияви уваги від інших людей та навколишнього світу, які ви маєте.

2. Не забувайте дякувати собі і хвалити себе за те, що ви робите для світу та інших людей.

3. Помічайте все чудове навколо вас і радійте тому, що ви можете бачити це. Не варто псувати сьогодення хвилюваннями та тривогами про завтрашнє чи далеке майбутнє. Ліпше не просто перейматися, а робити щось для того, аби змінити майбутнє.

А тепер щодо подяк і впевненості у  завтрашньому дні . В нашій області вже багато років працює благодійна організація «Лікарняна каса» Житомирської області. Мало хто знає, що Лікарняна каса – праобраз страхової медицини. Ця організація  у сотні разів збільшує наші можливості в подоланні хвороб, отриманні якісного і сучасного лікування, а це надзвичайно важливо, зважаючи на цінову ситуацію щодо медикаментів у нашій країні. В наших соціальних умовах ЛК  дає людям впевненість у завтрашньому дні, захищає сімейні бюджети, забезпечує якісним лікуванням. Якщо ви член Лікарняної каси, то ви не будете хвилюватися, коли до вас «завітає» підступна хвороба. А впевненість – це ще одна складова гарного настрою та життєвого стимулу.

Днями ми поспілкувалися з жителькою смт Червоноармійська. Олена Петрівна Шульгіна з цією організацією з самого початку. Скажемо більше, її донька, побачивши, якою дієвою може бути допомога ЛК, також долучилася до лав членів ЛК.

«Я не уявляю, щоб робила без допомоги ЛК. Вони забезпечують ліками, турбуються, лікарі-експерти надають консультації по всіх питаннях. Гастрити, тонзиліти, проблеми зі спиною, це далеко не повний перелік наших проблем. А Лікарняна каса завжди поруч, не зважаючи ні на що. Маю надію, що з кожним днем кількість ваших членів буде збільшуватися, адже бути з вами не тільки престижно, а й життєво необхідно. Хочу висловити особливу подяку лікарю-експерту ЛК в Червоноармійському районі Надії Віталіївні Вітківській, її поради і консультації – професійні і надійні, без них – нікуди . А фахівець з інформаційних та аналітичних питань  Зоя Леонідівна Огороднік, яка зустрічає усіх своєю чарівною посмішкою, взагалі   золота людина. Я знаю, що усі працівники ЛК просто хороші люди, а це найголовніше, до того ж – справні професіонали, які знають, що і як треба робити. Долучайтеся до лав цієї благодійної організації, і ви завжди отримаєте професійну пораду та кваліфіковану допомогу. Дякую вам за те, що ви завжди поруч і нас вас можна покластися!»