Новини

ПОТУРБУЙТЕСЬ ПРО СЕБЕ ЗАЗДАЛЕГІДЬ!

Оприлюднено

Як не прикро з перших же рядків говорити про погане, проте – доводиться констатувати, що про своє здоров’я чи не переважна більшість пересічних громадян задумується, коли вже «припече». Чи то йдеться про відмову від шкідливих звичок, чи про профілактику захворювань, а чи про пошуки методів лікування й – тим паче – медикаментів (та ще й – частенько – коштів для цього!) – як мовиться в народному прислів’ї: «Поки грім не гримне – чоловік не перехреститься».

Тож для того, щоб уберегти себе від непередбачуваних витрат на лікування та не витрачати дорогоцінний час на пошуки ліків, варто приєднатись до лав членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Зробити це все ж слід заздалегідь – подумайте про вступ уже зараз (право на користування послугами ЛК настає через три місяці з дня вступу до організації).

Й подумайте про те, що, сплачуючи щомісяця 40 гривень, ви зможете мати (згідно з положенням «Про порядок використання добровільних пожертвувань на медичне забезпечення членів ЛК»):

медикаментозне забезпечення без обмеження розміру витрат і кількості звернень за  медичною допомогою (крім витрат під час лікування в умовах цілодобового стаціонару – поки що в такому разі діє обмеження суми витрат до 25 річних пожертвувань на рік (що на сьогодні становить 12 000 гривень));

лікування у всіх медичних закладах області та клініках м. Києва (за направленням);

– можливість зробити за рахунок «Лікарняної каси» потрібні діагностичні, лабораторні та інструментальні дослідження (за направленням лікаря);

знижку в розмірі 100 гривень за одну обстежувану зону при проведенні КТ (незалежно від місця обстеження);

знижку в розмірі 150 гривень за одну обстежувану зону при проведенні МРТ (незалежно від місця обстеження);

знижку на окремі обстеження в медичній лабораторії «Малікс Мєд» та медичному центрі «Асклепій»;

знижку 5% на всі ліки в мережі аптек «Санітас»;

знижку 10% на послуги центру реабілітації та здоров′я спини «Відновлення».

знижку 10% у стоматологічній клініці «Омега-Дент» (місто Житомир);

– можливість бути учасником соціальної програми «Потурбуйся про батьків» – пільгові умови вступу для батьків, якщо дорослі діти перебувають в організації, та користування послугами ЛК вже через місяць від дня вступу.

Дуже хотілось би, щоб люди, котрим потрібна така інформація, дізнались про це. Адже хто береже кожну копійку, той порахує, скільки сплатить внесків – наприклад, упродовж року – й на яку суму зможе отримати від ЛК медикаментів, виробів медичного призначення під час обстеження, лікування.

Наприклад – лише, зокрема, протягом 8 місяців цього року 5 814 членів ЛК були проліковані на суму від 1 тисячі до 3 тисяч гривень, 639 осіб – на суму до 5 тисяч гривень, 305 чоловік – на суму до 12 тисяч гривень. І це при тому, що за цей період (8 місяців) сума сплачених внесків однією людиною становить лише 320 гривень (розмір щомісячного внеску – 40 гривень).

Тож потурбуйтеся про себе – зайдіть на сайт «Лікарняної каси», почитайте розміщену там інформацію, зателефонуйте – якщо виникне необхідність у додатковому поясненні умов вступу до ЛК, сплати внесків тощо:

067-411-14-51 – номер телефону з питань вступу та сплати внесків

067-411-30-93 – цілодобова «гаряча лінія» з питань лікування.

До того ж на сайті можна відразу й вступити до «Лікарняної каси» та сплатити внески карткою будь-якого банку без комісії.

Також вступити до організації можна у відділеннях «ПриватБанку», «Державного ощадного банку», «Райффайзен Банку Аваль» та «Укрпошти» (необхідно обов’язково мати з собою паспорт та ідентифікаційний код).

Кожен сам обирає, як йому жити, що їсти-пити, з ким товаришувати й за чиєю допомогою лікуватись – думайте про це заздалегідь.

Будьте здоровими!

                                                        Виконавча дирекція ЛК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.