ВітанняНовини

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

Оприлюднено

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ!

Щиро та сердечно вітаємо вас із професійним святом – ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

Встановлення державного професійного свята – це визнання соціальної важливості вашої самовідданої праці, знак високої поваги до людей, котрі віддають усі сили обраній справі. Адже робота в цій галузі потребує надзвичайної відповідальності за прийняті рішення – тому так важливо, що ці рішення зумовлені високим рівнем професіоналізму кожного з вас. Ваша сумлінна праця була затребувана в усі часи, але зараз життя робить нові виклики – від неї залежить не лише життєдіяльність кожного пересічного громадянина, а й саме існування суспільства.

Свого часу ви впізнали свою справу – чи не кожен із вас стверджує, що серце підказало. Для людини ж професія, якщо вона правильно обрана – це шлях до самовдосконалення, до того, щоб стати кращим. В усякому разі, така можливість дається кожному – іншого шляху, крім як через своє призначення, служіння, немає.

Нехай же кожен прожитий вами день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних співвітчизників. Великих вам блискучих ідей, яскравих успіхів і здобутків у всіх справах та важливих звершеннях, духовних сил, невичерпної енергії, виважених рішень, мудрості та оптимізму!

З повагою –

голова правління благодійної організації

«Лікарняна каса Житомирської області»,

д.мед.н., професор, завідувач кафедри менеджменту

охорони здоровя НМУ імені О.О.Богомольця,

академік Академії наук вищої освіти України,

заслужений лікар України

В.Д.Парій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.