НовиниПодяки

З НАШОЇ ПОШТИ

Оприлюднено

(«Пульс» №5 від 09.02.2017 р.)

Доброго дня, шановна редакціє!

Давно збиралась із намірами, щоб написати – хочу подякувати людям, до котрих дуже часто звертаюсь за допомогою й іще жодного разу такого не було, щоб мені відмовили.

Мешкаю я в Ружинському районі, тож як тільки яка недуга – їду до Ружинської центральної районної лікарні. От і нещодавно трапилось: десь протягом «пройняло» голову – так почала боліти, що витримати було несила. Поїхала до «районки» на прийом до невропатолога Григорія Андрійовича Поліщука. І скажу вам, що такого чудового лікаря ще пошукати – й до пацієнтів ставиться дуже гарно, і як лікуватись – усе розкаже, пояснить спокійно. Це для хворої людини дуже важливо – от таке приємне спілкування з лікарем. Відомо ж бо, що й слово лікує. Тож щиро дякую Григорію Андрійовичу за те, що він такий хороший – і як лікар, і як людина.

А ще вдячна благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» – всі медикаменти для лікування мені надавали за її рахунок. Мене відвідувала під час перебування в лікарні лікар-експерт ЛК у Ружинській ЦРЛ Первушина Галина Андріївна – цікавилась, чи призначили препарати по ЛК, чи допомагають вони. Я була задоволена, тому що не довелось нікуди ходити – медсестра принесла всі ліки. Інші ж пацієнти в аптеці купували за свої гроші всі необхідні препарати. Мене дуже дивувало, що сусіди по палаті не перебували в ЛК. Що ж – вони побачили, що я, як член ЛК, маю переваги перед ними, тож сподіваюсь, що, переконані моїм прикладом, вони таки вступили до організації. От ми, наприклад, із чоловіком у ЛК років зо п’ять – і задоволені нею. У чоловіка очі хворі, то звертається за медичною допомогою досить часто, а я зі своїми недугами не раз лікувалась у Житомирі, в Києві – й кожного разу ми користуємось допомогою ЛК. І якщо хтось говорить, що, мовляв, ці кошти, що платимо кожного місяця добровільними пожертвуваннями, можна «наскладати й так назбирати», то я скажу, що це – нереально. Тому що завжди знайдеться якась причина й привід, щоб їх потратити. А так ото ж, коли була захворіла – грошей немає, а я лікуюсь за допомогою ЛК. Може, хто жаліє щомісячних добровільних пожертвувань 49 гривень, то нехай порахує, в скільки обійдеться пролікуватись за власні кошти, наприклад, при пневмонії, переломах, операціях – за рік сплатить 588 гривень, а пролікуватись за рахунок ЛК може на 14 700 гривень. От вам й економія! Для нас із чоловіком це великий «плюс» – те, що ми в ЛК і користуємось її допомогою. Оце, що я хотіла сказати.

З повагою – Приходько Валентина Петрівна,

с.Топори Ружинського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.