Подяки

Дякую за одужання

Оприлюднено

У благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» я разом із дружиною та сином з 2002 року. На лікування панкреатиту, оперативні втручання ЛК виділила більше 12 тисяч грн., а я сплатив внесків 659 грн.

За свої 40 років я ніколи не хворів. Навіть таблеток не пив. Так трапилося, що перестав сплачувати членські внески до ЛК. У лютому потрапив у Попільнянську лікарню. Через те, що був борг зі сплати внесків до Лікарняної каси, лікувався за власні кошти, довелося потратити чималу суму. Коли перевели мене до Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачувського, знову доводилося купувати дуже багато медикаментів на значну суму. Добре, що друзі та родичі допомогли, але ж постійно вони цього робити не можуть. А грошей із сімейного бюджету не вистачало. Тому звернувся до виконавчої дирекції з проханням сплатити борг. Дуже вдячний, що дозволили мені це зробити та надали змогу поліпшувати здоровя за кошти Лікарняної каси, за те, що ця організація завжди готова допомогти. Все необхідне приносили в палату медичні сестри, не треба було за ліками ходити до аптеки.

Моя подяка лікарю Івану Миколайовичу Немержицькому та Валерію Тимофійовичу Поліщуку. Вони зробили мені 3 операції. Завдяки їм та гарним колективам хірургічного та реанімаційного відділень я одужав. Володимир Вікторович Сторожук

с. Жовтневе, Попільнянський район.