ВітанняНовини

Благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» – 17 років!

Оприлюднено

ВІТАЄМО-ЛИСТІВКАДорогі друзі!

Благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» виповнилось 17 років!

Із першого дня свого існування 27 липня 2000 року й донині вона працює для забезпечення надання якісної медичної допомоги майже 210 тисячам мешканців Житомирщини (17% від усієї кількості населення області), котрі перебувають в ЛК. Важливість цих зусиль неможливо переоцінити – професіоналізм фахівців Лікарняної каси, їх уміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають упевненості у власних силах та віри в життя.

Звісно, наша успішна діяльність можлива завдяки тісній співпраці з медичною спільнотою Житомирщини. Ми пишаємось спільною роботою зі справжніми професіоналами сфери охорони здоров’я області й сподіваємось і надалі розширювати поле нашої взаємодії – щоб приносити максимальну користь населенню нашої області.

Тож, вітаючи зі святом, щиро бажаємо всім, хто перебуває в ЛК, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя!

Фахівцям же Лікарняної каси дякуємо за відданість справі, чуйність і доброту, терпіння й милосердя. Нехай ваша плідна праця набуває нового змісту, збагачується досвідом та отримує визнання й гідну оцінку суспільства. Наша з вами робота потребує високого рівня відповідальності за прийняті рішення. І важливо, щоб ці рішення були зумовлені професіоналізмом, турботою про здоров’я людей та особистою порядністю. Переконані, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм завжди поєднуватимуться зі щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю у кращих гуманітарних традиціях. Нехай найвищою нагородою для вас завжди будуть Боже благословення, людська шана й повага. Хай ніколи не згасає в нас бажання творити добро!

Правління та виконавча дирекція

БО «Лікарняна каса Житомирської області».