Подяки

27 тисяч від ЛК на лікування пневмонії

Оприлюднено

Девять років перебуваю в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області». За цей час сплатила 1024 грн. Щомісяця неважко виділити невеликі кошти для проплати внеску, але коли хворієш, то не доводиться думати про те, де взяти медикаменти. Часто лікувалася за рахунок ЛК, обстежувалася. Завжди все необхідне виділяла Лікарняна каса.

Саме цій організації та лікарям Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського великі слова вдячності за має врятоване життя. У дуже важкому стані через двосторонню пневмонію я нещодавно потрапила до цього лікувального закладу. Три тижні боролися за моє здоров’я лікарі та медичні сестри відділення реанімації, пізніше – пульмонолгічного відділення. Всі вони висококваліфіковані фахівці, професіонали своєї справи, чуйні та милосердні. Велика вдячність за їх недоспані ночі та увагу. Багато гарних слів заслуговують завідуюча відділення реанімації Людмила Павлівна Мехоношина, завідуючий пульмонологічним відділенням Сергій Іванович Хвелось, старші медичні сестри – Мельник Лідія Леонідівна та Надія Іванівна Наумчук та кожен, хто трудиться у цих відділеннях.

Лікування пневмонії дуже дороговартісне, лише 1 антибіотик коштує від 400 до 600 грн. За місяць перебування в обласній лікарні на моє одужання ЛК уже виділила медикаментів на суму до 27 тисяч грн. Дуже приємно, що ця організація забезпечує такими дорогими ліками, що не доводиться нічого купувати за власні кошти.

Завдяки ЛК швидко та вчасно надається медична допомога. Щиро дякую лікарю-експерту ЛК Валентині Борисівні Грубій. Хочеться відмітити злагоджену та чітку роботу всіх, хто працює в цій організації. Зичу всім найголовнішого – здоров’я. А моїм землякам, хто ще не перебуває в Лікарняній касі, я раджу подбати про свій спокій та збереження здоров’я, вступивши до цієї організації.

Круглій Людмила Петрівна

м. Житомир