НовиниПодяки

На варті нашого здоров’я

Оприлюднено

Послугами благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» користуюся 8 років. За цей час ніколи не шкодувала, що сплачую щомісячні внески до ЛК, адже це – для мого спокою, для швидшого одужання, коли хворію. Як і кожна людина, я мрію ніколи не знати, що таке недуга. Але у наш важкий час цього дуже важко досягти.  Нещодавно я перебувала на лікування в хірургічному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. Ще раз переконалася у надзвичайній важливості ЛК. Всі медикаменти, потрібні для оперативних втручань і післяопераційного лікування виділила ця організація – всього на 3 750 грн. Я 30 років пропрацювала в школі, але таку велику суму було б відразу важко знайти. Щира подяка за моє здоров’я всім, хто організовує роботу благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», лікарю-експерту Валентині Борисівні Грубій. Бажаю вам теж здоров’я, подальших успіхів у тій важливій справі, яку ви робите для збереження найбільшого нашого скарбу.

Слова вдячності завідуючому відділенням Валерію Тимофійовичу Поліщуку, моєму лікуючому лікарю Івану Миколайовичу Невмержицькому,  старшій медичній сестрі Валентині Володимирівні Талько, всьому колективу, який тут трудиться за уміння, знання, котрі вони докладають для одужання пацієнтів, за гарне ставлення.

Нехай і надалі медичні працівники разом із Лікарняною касою стоять на варті нашого здоров’я! Всім, у кого є ще сумніви стосовно того, чи вступати до лав ЛК, я раджу не задумуючись це зробити!

Раїса Олександрівна Крекотень.

с. м. т. Дружба, Олевський район.