НовиниПодяки

Турбота Лікарняної каси та медпрацівників

Оприлюднено

Турбота Лікарняної каси та медпрацівників
У благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» я з 2002 року. Я і раніше була переконана, що ЛК украй необхідна, доводилося часто звертатися до лікаря та отримувати медикаменти від цієї організації.
Уже втретє за кошти ЛК нещодавно виконали мені оперативне втручання в хірургічному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. Та й після операцій здоров’я відновлювалося тільки завдяки Лікарняній касі. Вона стала для мене та моєї родини надійним помічником. Набагато легше кожного місяця сплачувати внески до ЛК, та не хвилюватися, що коли спіткає горе, не матимемо коштів на лікування, чи неможливо буде знайти певні ліки. Бажаю працівникам Лікарняної каси щоденних успіхів, постійного вдосконалення роботи. А ще хотілося б, щоб і в районах так добре функціонувала ЛК як і в обласному центрі. Висловлюю вдячність лікарю-експерту ЛК Валентині Борисівні Грубій за турботу про мене.
Я також дякую за увагу, терпіння, професіоналізм завідуючому хірургічним відділенням Валерію Тимофійовичу Поліщуку, лікарю Івану Миколайовичу Невмержицькому, старшій медичній сестрі Валентині Володимирівні Талько, всім медичним сестрам, молодшому медичному персоналу. Нехай добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею!
Тетяна Леонідівна Артемчук
с. Головино Черняхівський район