Новини

День людей похилого віку

Оприлюднено

Ветерани Великої Вітчизняної війни – під опікою Лікарняної каси. Із Лікарняною касою надійніше. У цьому, безперечно, переконані 15% (близько 200 тисяч) населення Житомирщини, які перебувають в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» та отримують при потребі необхідне лікування та обстеження. Лікарняна каса не залишає поза увагою тих, хто виборював перемогу під час другої світової війни. Вже три роки поспіль за її кошти лікуються у стаціонарі інваліди Великої вітчизняної війни та учасники бойових дій, які не перебувають у Лікарняній касі.

За 2007 рік у лікувально-профілактичних закладах області поліпшували здоров’я 89 осіб на суму більше 14 тисяч гривень; цьогоріч за 7 місяців 76 ветеранів проліковано майже на 12 тисяч гривень, із них жителів Житомира – 39 осіб, – наголосив Сергій Петрович Антонюк, який очолює в обласній спілці ветеранів війни комісію з медичного обслуговування. – Н а поліпшення здоров’я багатьох із них витрачені великі суми, зокрема, для М. І. Лесь – 1361 грн., для М. М. Янушевич – 529 грн., О. А. Рибачок – 340 грн.. Це значна допомога одній із найнезахищеніших верств населення. Адже вони завдяки турботі благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» мають необхідні медикаменти, не думають, де взяти гроші на їх придбання.

– Для Лікарняної каси це не одноразова акція, присвячена до Дня захисту людей похилого віку. Ці шановані люди потребують постійної підтримки, – розповів виконавчий директор благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Починаючи з 2005 року, значна увага приділяється ветеранам Великої Вітчизняної війни, адже завдяки їм ми маємо мирне небо над головою. І надалі наша благодійна організація забезпечуватиме соціальний захист малозабезпечених верств населення.