ВітанняНовиниОстанні новини

БЛАГОДІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ» – 21 РІК!

Оприлюднено

Дорогі друзі!

Благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» – 21 рік!

Із дня свого існування 27 липня 2000 року й донині вона працює для забезпечення надання якісної медичної допомоги понад 200 тисячам мешканців області, котрі перебувають в ЛК, що складає 16,6% від загальної кількості населення Житомирщини. За час своєї діяльності організація пройшла довгу дорогу вдосконалення роботи, пошуку нових шляхів та методів допомоги тим, хто цього потребує.

Ми дякуємо медичній спільноті нашого краю за тісне й плідне співробітництво на благо людей. Нехай у вас будуть можливості розвиватися, переймати досвід, опановувати новітні технології й реалізувати себе в професії!

Працівникам Лікарняної каси – слова шани та вдячності за багаторічну працю, високий рівень відповідальності за прийняті рішення, професіоналізм, турботу про здоров’я людей та особисту порядність. Вам – побажання успіхів, творчої наснаги у професійній діяльності.

Нашим дорогим друзям – членам ЛК – щиро дякуємо за вірну й незрадливу дружбу! Нехай у вашому домі завжди панують спокій, добробут і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість і виваженість.

Міцного всім нам здоров’я, благополуччя, радості від кожного нового дня, миру й злагоди! Зі святом вас, дорогі!

Правління та виконавча дирекція БО «Лікарняна каса Житомирської області»