НовиниПодяки

Добрий день, читачі сайту! Добрий день, шановні працівники благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», на адресу якої хочу сьогодні сказати гарні слова величезної щирої вдячності!

Оприлюднено

Наше життя сповнене сюрпризами, несподіванками й людьми, котрі нас оточують. Виконуючи буденні справи, ми часто думаємо про все і про всіх, лише не про себе. В оцій круговерті подій і турбот можна легко себе втратити. Й можна лише вважати удачею, якщо за життя лише один раз випаде якесь серйозне випробування. Таке сталось нещодавно у мене – з ішемічним інсультом потрапив я до лікарні. Хто його пережив, у кого з рідною, близькою людиною це траплялось – той знає, яке дороговартісне лікування. Один лише препарат «Актилізе» (тромболітик при ішемічному інсульті), коштує наразі близько 14 тисяч гривень за одну ампулу! А його для врятування людини часто потрібно більше – мені, наприклад, знадобилось дві ампули. Змогли б мої рідні його придбати (та ще й терміново, адже застосовується цей препарат протягом до чотирьох годин із початку захворювання!) – думаю, що ні. Медикаменти ж, які надає Лікарняна каса всім медичним закладам, є в цих закладах завжди – особливо життєво важливі. Тож, коли я поступив до обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського, мене відразу забезпечили всіма необхідними препаратами – в тому числі й тромболітиками при ішемічному інсульті. Й от – я живу!

Так от скажіть – чи можна, відкладаючи щомісяця по 60 гривень, назбирати велику суму для лікування? Це я до того, що дехто так і говорить. Еге ж – назбираєте! За скільки років? Життя вам для цього – хочу запитати – вистачить?

Тому дякую щиро Лікарняній касі – я в ній перебуваю вже давно – фактично, з часу її створення. Й допомагала вона мені не раз. А цього разу було врятоване моє життя. Хочу побажати кожному працівникові Лікарняної каси й самим бути здоровими. Здоровими й щасливими. Щастя – це коли з тобою близькі, коли вони не хворіють і не відходять із життя завчасно, коли ти можеш їм допомагати, бачиш відповідну реакцію й знаєш, що по-справжньому їм дорогий і потрібен. Ви нам усім потрібні. Добра вам!

З повагою – Василь Іванович Невмержицький, м.Житомир.