НовиниПодяки

Дорогі друзі! Нам дуже приємно, коли пишуть гарні слова подяки. Звертайтесь до нас – ми завжди готові вам допомогти!

Оприлюднено

Дорогі друзі! Нам дуже приємно, коли пишуть гарні слова подяки. Цього разу вдячність висловила користувачка соціальних мереж, котра перебуває в БО “Лікарняна каса Житомирської області” – Оксана Макаренко.

Шановна пані Оксано! Щиро Вам дякуємо! Щиро! Звертайтесь до нас – ми завжди готові Вам допомогти. Але – будьте здорові – й Ви, й Ваші рідні! 

https://www.facebook.com/lkexpert

“Оксана Макаренко. Доброго дня усім. Я стала членом Лікарняної каси з першого дня її існування. Підключила своїх дітей, нещодавно ще і маму. Завдячуючи Лікарняній касі, я живу з упевненістю у завтрашньому дні, я не боюся хворіти, знаю, що вони завжди прийдуть на допомогу, у них не існує не вирішених ситуацій, усе вирішується швидко і на користь члена Лікарняної каси.
Хвороби у нас не питають, чи є у нас вільний час і чи маємо ми кошти на лікування. Саме для таких людей і діє – Лікарняна каса, у них завжди є для нас час і є ліки. Я, ПРИХОДЯЧИ ДО ЛІКАРНІ, НАЙПЕРШЕ ПОВІДОМЛЯЮ, ЩО ПЕРЕБУВАЮ В ЛІКАРНЯНІЙ КАСІ, і далі мене уже нічого не хвилює. Мене завжди обстежать і пролікують за рахунок ЛК, на лікування свої кошти ще не витрачала, коли лікарі вирішать, що потрібно лікувати ще супутні захворювання, переводять у інше відділення і знову проводять лікування за рахунок ЛК. Я впенена, що буду жити довго – лікарняна каса не дозволить померти від того, що не вистачає у нас коштів на лікування.
Хай щастить вам у роботі і в житті, працівники лікарняної каси. Ви – земні Ангели-охоронці”.