Новини

Дорогі друзі!

Оприлюднено

Виконуючи головне завдання – забезпечення мешканців Житомирщини, котрі перебувають у Лікарняній касі, необхідними медикаментами та виробами медичного призначення для проведення обстежень та амбулаторного й стаціонарного лікування – ЛК постійно розширює перелік видів медичної допомоги та препаратів, які надаються за рахунок БО “Лікарняна каса Житомирської області”.

Так, рішенням чергового засідання правління нещодавно до цих переліків додано низку видів медичної допомоги та ліків.

НАСТІЙНО ПРОСИМО ПЕРЕГЛЯНУТИ НИЖЧЕ ІНФОРМАЦІЮ ПРО НИНІШНІ ПЕРЕВАГИ ПЕРЕБУВАННЯ В ЛІКАРНЯНІЙ КАСІ. ПОВІРТЕ – ВИ БУДЕТЕ ПРИЄМНО ВРАЖЕНІ!

Ми прагнемо продовжувати цей напрямок роботи й маємо на меті додати до вказаних переліків ще й інші позиції медичної допомоги та медикаментів – саме ті, на які вкажете ви.

Тому просимо написати у вікні “Відкрита лінія” (праворуч на вашому моніторі) ваші побажання:

– які види обстежень за рахунок Лікарняної каси ви хотіли б отримувати?

– які ще види медичної допомоги (в амбулаторних, стаціонарних умовах) за рахунок ЛК ви вважаєте за необхідне додати?

– які медикаменти ви хотіли б отримувати за рахунок Лікарняної каси (НАСТІЙНО ПРОСИМО ВКАЗУВАТИ КОНКРЕТНУ НАЗВУ ПРЕПАРАТІВ)?

Ми детально вивчимо кожну вашу пропозицію – адже саме за ними раніше й були розширені переліки видів медичної допомоги та медикаментів за рахунок ЛК.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ НА ТЕ, ЩО РОЗГЛЯДАТИМУТЬСЯ ВИНЯТКОВО КОНКРЕТНІ ПРОПОЗИЦІЇ – ЗІ ВКАЗАННЯМ ВИДІВ ОБСТЕЖЕНЬ/ДОПОМОГИ, НАЗВ МЕДИКАМЕНТІВ.

Дякуємо за увагу й за те, що ви – з нами! Чекаємо на ваші пропозиції й побажання!

ВАШЕ ЗДОРОВ’Я – НАША ТУРБОТА!

ЧИМ ДЛЯ ВАС ВИГІДНЕ ПЕРЕБУВАННЯ В ЛК?

Сплачуючи щомісяця невеликі кошти, ви зможете мати (згідно з положенням «Про порядок використання добровільних пожертвувань до благодійної організації “Лікарняна каса Житомирської області” (ЛК)»такі переваги перебування в Лікарняній касі:

– при АМБУЛАТОРНОМУ ЛІКУВАННІ (ЗА РЕЦЕПТАМИ ЛІКАРІВ) – ЛК надає майже 300 лікарських засобів для лікування майже 200 хвороб, у тому числі забезпечує антибіотиками при запаленні легень;

– при СТАЦІОНАРНОМУ ЛІКУВАННІ більшості захворювань У КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ Лікарняна каса надає більше 600 препаратів, ЯКІ МОЖНА ОТРИМАТИ У ВІДДІЛЕННІ, ДЕ ВИ БУДЕТЕ ЛІКУВАТИСЯ;

– при стаціонарному лікуванні в ПРИВАТНИХ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ ЛК надає матеріальну допомогу в розмірі понад 3000 грн;

– за рахунок ЛК оплачуються майже 60 ЛАБОРАТОРНИХ ОБСТЕЖЕНЬ (за направленням лікаря) в комунальних та окремих приватних лабораторіях – у т.ч. на гормони щитовидної залози, онкомаркери;

– при проведенні КТ Лікарняна каса оплачує 250 гривень за одну обстежувану зону, при проведенні МРТ – 300 гривень;

– ЛК відшкодовує частину вартості в розмірі 50-100 грн при проведенні УЗД в окремих приватних клініках (Асклепій, Лелека, МДЦ-Експерт);

– при проведенні металоостеосинтезу (при переломах, травмах кісток – пластини, шпиці і т.п.) – ЛК надає матеріальну допомогу в розмірі близько 3000 грн;

– отримати допомогу від ЛК можна в усіх медичних закладах Житомирщини та за направленням у клініках м. Києва;

– за рік Ви сплачуєте лише 720 грн, а можете ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ БЕЗ ОБМЕЖЕННЯ РОЗМІРУ ВИТРАТ ТА КІЛЬКОСТІ ЗВЕРНЕНЬ!

Вона не залежить від часу перебування в ЛК, стану здоров’я, витрат на попереднє лікування.

Вступити до ЛК можуть усі бажаючі, незалежно від віку та стану здоров’я (див. «Положення про членство в благодійній організації “Лікарняна каса Житомирської області»).