Новини

Дорогі наші друзі!

Оприлюднено

З 1 квітня розпочався другий етап реформування системи охорони здоров’я України з упровадженням «Програми медичних гарантій». Йдучи, як мовиться, в ногу з часом, БО «ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ» ПРОДОВЖУЄ ВТІЛЮВАТИ В ЖИТТЯ СВОЄ ГОЛОВНЕ ЗАВДАННЯ – ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДАННЯ ЧЛЕНАМ ЛК ЯКІСНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ:

  1. Як і досі, ми забезпечуватимемо амбулаторне лікування понад 100 захворювань у закладах охорони здоров’я первинного рівня.
  2. Крім того, як і раніше, за рахунок Лікарняної каси ви можете зробити більше 70 лабораторних обстежень у ЗОЗ всіх рівнів надання медичної допомоги та в лабораторії «Малікс-Мєд» («INVIVO») https://likkasa.com.ua/elementor-17243/
  3. Також будемо надавати майже 900 лікарських засобів для амбулаторного (за рецептами лікарів) та стаціонарного (у відділеннях лікарень) лікування більшості захворювань.
  4. Оскільки майбутнього фінансування від НСЗУ буде недостатньо, Лікарняна каса обговорюватиме з керівниками лікарень напрямки можливої допомоги лікарням в частині медикаментозного забезпечення.
  5. Крім того, розширюватиметься перелік послуг, які забезпечуються за рахунок ЛК.

В нинішніх складних соціально-економічних умовах у медичних закладів, які з нами співпрацюють, та членів Лікарняної каси є вірний і надійний помічник – БО «Лікарняна каса Житомирської області». Для нас головне – допомогти вам бути здоровими, зберегти ваше життя. Тому членів Лікарняної каси щиро запевнюємо у нашій допомозі та підтримці. А хто ще не долучився до БО «Лікарняна каса Житомирської області» – запрошуємо це зробити.

Будьте всі здоровими!