НовиниОголошення

ДО УВАГИ ЧЛЕНІВ БО «ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ»!

Оприлюднено

Інформуємо вас, що з 1 квітня КНП «ОБЛАСНИЙ МІЖРАЙОННИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР У М. КОРОСТЕНІ» ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ З ВЛАСНОЇ ІНІЦІАТИВИ ПРИПИНИВ СПІВПРАЦЮ З БО «ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

Тож, турбуючись про членів Лікарняної каси, котрі мешкають у м. Коростені, Коростенському та прилеглих до нього районах, ми інформуємо вас, дорогі друзі, що майже 70 лабораторних обстежень (у тому числі на гормони щитовидної залози, онкомаркери тощо) за рахунок ЛК ви можете здійснити в лабораторії «Малікс-Мєд» («INVIVO») – при наявності направлення від лікаря.

Заборні пункти біологічного матеріалу лабораторії «Малікс-Мєд» («INVIVO») розташовані за адресами:

  • Коростень, вул.Грушевського, 20;
  • Коростень, вул. Жмаченка, 46;
  • Овруч, вул.Шевченка, 82.

Повний перелік обстежень, які забезпечуються за рахунок Лікарняної каси в лабораторії «Малікс-Мєд» («INVIVO») – при наявності направлення від лікаря – та адреси пунктів для забору біологічного матеріалу в районах області перегляньте, будь ласка, за посиланням

Крім того, шановні члени Лікарняної каси – мешканці м. Коростеня, Коростенського та прилеглих до нього районів,  лабораторні обстеження за рахунок ЛК ви можете зробити в лабораторії КНП «Коростенська міська лікарня Коростенської міської ради».

Лабораторні обстеження, які оплачує НСЗУ (при наявності направлення сімейного лікаря, лікаря-педіатра), як і раніше, ви можете пройти в медичних закладах первинного рівня за місцем проживання (інформацію про місця обстежень уточнюйте у вашого лікаря).