Новини

Куди йдуть сплачені мною щомісячні добровільні пожертвування

Оприлюднено

якщо в Лікарняній касі я перебуваю давно, а її допомогою користувалась небагато?

Такі питання звучать досить часто. Тому нагадуємо вам, друзі, що, згідно з нормативними документами, БО «Лікарняна каса Житомирської області» діє за принципом солідарної участі, за яким кількість звернень членів ЛК за медичною допомогою необмежена, розмір витрат не залежить від часу перебування у ЛК. Тобто – сплативши 60 грн. (саме така сума щомісячного добровільного пожертвування), члени Лікарняної каси мають можливість пройти обстеження та отримати лікування за її рахунок на суму до 21 600 грн. (30 річних внесків).

Також ЛК надає благодійну допомогу медичним закладам. Зокрема, цього року для медпрацівників, котрі контактують із хворими на COVID-19, Лікарняна каса придбала захисний одяг на суму майже 72 тис. грн.

Крім того, всі 20 років своєї діяльності ЛК «тримає під крилом» інвалідів війни, учасників АТО, дітей, котрі позбавлені батьківського піклування. Так, наразі під опікою ЛК перебуває 423 дитини цієї категорії населення. Загалом за 20 років своєї діяльності Лікарняна каса забезпечила обстеження та лікування 1 156 таких діток на загальну суму 354 624 грн.

Приєднуйтесь до Лікарняної каси – ми потурбуємось про вас!