Новини

“Лікарняна каса” надаватиме медикаменти, які наявні в лікувальних закладах Житомирщини для лікування всього населення

Оприлюднено

          Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області, що об‘єднує  у своїх лавах майже  200 тисяч  населення Житомирщини, основною метою  своєї діяльності вважає забезпечення громадян ліками та виробами медичного призначення. За 20 років  своєї діяльності «Лікарняна каса» стала суттєвою підтримкою для мешканців області та лікувальних закладів.

         Сьогодні, через існуючу ситуацію, спричиненою агресією Російської Федерації,  обмежено постачання ліків до медичних та аптечних закладів області. Зрозуміло в умовах надзвичайного і воєнного стану виникає дефіцит окремих лікарських засобів.

          У зв’язку з цим «Лікарняною касою» прийнято рішення надавати медикаменти, які наявні в лікувальних закладах Житомирщини і закуплені за кошти ЛК, для лікування всього населення.

          Загальна вартість ліків ЛК, які  сьогодні знаходяться в лікувальних установах та медзакладах області, становить майже 4 млн грн.

          Інформуємо також наших партнерів – аптечні заклади, що відпуск ліків за амбулаторними рецептами для членів «Лікарняної каси», як  і  раніше, продовжується,  а всі рахунки оплачуються.