Новини

«Лікарняна каса продовжує співфінансування лікування в медичних закладах області»

Оприлюднено

– прозвучало під час одного з нещодавніх брифінгів голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка.

https://zt.20minut.ua/Zdorovya/brifing-v-zhitomirskiy-oda-pririst-po-covid-19–17-novih-vipadkiv-za-o-11053787.html

«Незважаючи на початок із 1 квітня 2020 року фінансування медичних закладів з НСЗУ, благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області», яка розташована за адресою: вулиця Пушкінська, 1 у Житомирі, в приміщенні обласного медичного консультативно-діагностичного центру, буде продовжувати свою діяльність та співфінансування лікування в медичних закладах області», – наголосили голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко та начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.

Й це справді так. Адже, зокрема, протягом першого кварталу 2020 року лікувальні установи області отримали від БО «Лікарняна каса Житомирської області» медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 11,3 мільйонів гривень.

Крім того, цими днями за замовленням Лікарняної каси на швейній фабриці «Леся» у м. Новограді-Волинському було виготовлено ще 50 захисних костюмів для медпрацівників, котрі контактують із хворими на COVID-19 та інші інфекційні хвороби, та захисні халати – загальною вартістю майже 36 тис. грн. Їх передано до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростенської міської ради та КНП «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради.

БО «Лікарняна каса Житомирської області» турбується про здоров’я й життя мешканців Житомирщини.