НовиниОголошення

Пропонуємо відновитись у Лікарняній касі!

Оприлюднено

Шановні друзі!

Зараз досить складна та небезпечна ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції.

Тому, турбуючись про ваш захист, пропонуємо на особливих умовах відновити перебування в Лікарняній касі (ЛК) громадянам, які в попередні роки з різних причин припинили сплачувати щомісячні добровільні пожертвування.

Для цього необхідно по 30 квітня включно сплатити лише 180 грн. (щомісячні добровільні пожертвування за 3 місяці авансом) на рахунок ЛК (за своїм ідент. кодом). У цьому разі можливість користуватись допомогою ЛК наступить через 30 днів після надходження коштів на рахунок ЛК.

Особливими умовами можуть скористатися наступні категорії громадян, які перебували в ЛК:

1. особи, які не отримували допомогу від ЛК;

2. особи, які проліковані за рахунок ЛК на суму до 120 грн.,

3. особи, у яких сума сплачених внесків на 720 грн. і більше перевищує витрати на лікування за рахунок ЛК.

Більшість громадян, які можуть відновитись на особливих умовах, найближчим часом отримають СМС-повідомлення про можливість відновлення в ЛК.

Також інформацію щодо можливості поновлення на особливих умовах можна отримати за тел. 067-411-30-97 (будь ласка, попередньо приготуйте номер посвідчення ЛК (ідент. код)).

Сплату коштів рекомендуємо проводити не виходячи з дому – на сайті Приватбанку за посиланням https://bit.ly/3e3VMTh. Оплачувати можна картою будь-якого банку, комісія 1 грн.

Для підтвердження перебування в ЛК рекомендуємо завантажити додаток «Лікарняна каса» з Playmarket. Він є електронним посвідченням члена ЛК. Також, при відсутності посвідчення, під час звернення за медичною допомогою можна назвати свій ідентифікаційний код. За цим номером медичні працівники перевірять Ваше перебування в ЛК.

Приєднуйтеся до 200 тисяч членів ЛК! Ми турбуємося про Вас!