Діяльність у філіяхНовиниПодяки

З НАШОЇ ПОШТИ

Оприлюднено

З НАШОЇ ПОШТИ

Газета «Пульс» – №9 від 01.03.2018 року

Добрий день!

Я, Мазур Ірина Степанівна з Бердичева, пишу, щоб подякувати людям, котрі в скрутну хвилину прийшли на допомогу.

Наше життя сповнене сюрпризами та несподіванками – на жаль, не завжди приємними. Нещодавно моєму сину довелось перенести оперативне втручання й потому тривалий час лікуватись – мав відкритий перелом двох кісток нижньої третини правої гомілки. Так от хочу сказати, що всі необхідні медикаменти, вироби медичного призначення він отримав за рахунок благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Я з сином уже не перший рік у ЛК, бо ж доводиться, на жаль, досить часто звертатись за медичною допомогою – перед цим випадком мали бронхіт, часто – загострення остеохондрозу. Лікувались і на денному стаціонарі, й амбулаторно – щоразу всі необхідні ліки, передбачені протоколами лікування, в повному обсязі надавались ЛК без зволікань, оперативно. Я й сама лікар – працюю неврологом у Бердичівській ЦМЛ – як мовиться, маю уявлення, скільки можуть коштувати ці медикаменти. Часто буває таке, що пацієнти говорять, мовляв, Лікарняна каса надає медикаменти найдешевші. Я – як практичний лікар – скажу, що надаються ліки ті, яких потребує кожен конкретний хворий і які передбачені протоколами лікування. Незалежно від вартості препаратів.

Тож я дуже вдячна за таку фінансову підтримку. А за моральну, професійну підтримку, за дуже людяний підхід не лише до мого сина, а й до кожного пацієнта хочу особливо щиро й від душі подякувати лікарю-експерту філії Лікарняної каси в Бердичівській ЦМЛ Лілії Адамівні Матієць. Я знаю її вже багато років. Вона – професіонал своєї справи, різносторонньо розвинена. До неї можна звертатись у будь-яких ситуаціях. Така вона – мобільна, дуже організована, як мовиться – людина на своєму місці. Скажу так, що саме про неї слова: «Бути лікарем – це професія, але бути талановитим лікарем – це стан розуму, душі й серця, непідвладний поясненню».

Тож на запитання – а чи радила б я, саме як лікар, вступати до Лікарняної каси, твердо відповім: безумовно! Не лише порадила б – раджу! Проводжу роз’яснювальну роботу про це навіть із сусідами – з конкретними прикладами захворювань та лікування.

Зі щирою подякою за допомогу –

Мазур Ірина Степанівна, м.Бердичів.