Новини

Щорічний конкурс на визначення кращих лікарів, котрі надають медичну допомогу членам ЛК,

Оприлюднено

традиційно проводить благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» до Дня медичного працівника.

Метою його є сприяння розвитку охорони здоров’я в області, вдосконалення медичної допомоги населенню, втілення нових форм діагностики та лікування.

Згідно з тимчасовим положенням про конкурс участь у ньому можуть брати лікарі всіх клінічних спеціальностей. Серед критеріїв відбору – пролікування в умовах цілодобового, денного, домашнього стаціонару та амбулаторно не менше ста членів ЛК, причому показник дотримання локальних клінічних протоколів лікування має становити не менше 95% та при відсутності обґрунтованих скарг.

Минулоріч участь у конкурсі взяли 2245 лікарів. Робота 300 із них за період із першого травня 2016 по тридцяте квітня 2017 року відповідала умовам конкурсу.

– Приємно, що лікарі беруть участь у нашому конкурсі, – відзначив виконавчий директор БО «Лікарняна каса Житомирської області» Володимир Станіславович Мишківський. – Адже від їх співпраці з ЛК залежить якість медичної послуги, а отже – результати лікування мешканців області. Тож запрошуємо до участі в конкурсі лікарів, для котрих професіоналізм, відповідальністі за прийняті рішення, турбота про здоров’я людей та особиста порядність – головне в роботі.