НовиниОстанні новини

У ЛІКАРНЯНУ КАСУ – ЗА ЗДОРОВ’ЯМ

Оприлюднено

Український народ завжди славився своєю життєвою мудрістю, далекозорістю, оптимізмом. Наші житейські істини пройшли випробовування часом, багато народних прислів’їв та приказок, народжених не одне століття назад, залишаються актуальними і сьогодні: “Честь бережи з молодості, а здоров’я – все життя», «Здоровому бути – горе забути», «Де здоров’я, там і краса», «Хвороби не по лісі ходять, а по людях», «Розум здоров’я береже»…

В наші дні склалася така ситуація, коли ми, пересічні громадяни, змушені самі захищати і оберігати наше здоров’я, не надто розраховуючи на допомогу держави.

Погіршення екологічної і техногенної ситуації в країні і в світі активно збільшує кількість хворих людей. У нас час лікарям відомо близько 10 тисяч захворювань і більше 100 тисяч їх ознак. При чому, для кожної епохи характерні свої хвороби.

Ні для кого не секрет, що сучасне й якісне лікування потребує багато коштів і багато часу. Але ж хвороба не запитує нас про те, чи маємо ми фінансові можливості для її подолання, чи можемо ми застосувати дорогі, але ефективні ліки, провести складну операцію із застосуванням не лише новітніх технологій, а й найсучаснішої медичної техніки.

Як же можна застрахувати себе і свою родину від несподіваних «подарунків» долі? Як бути впевненим у завтрашньому дні? Як знайти засоби і кошти, аби подолати будь-яку хворобу, що може зустрітися на життєвому шляху?

Кажуть, розумна людина завжди знайде вихід із важкого становища, а мудра людина у важке становище ніколи не потрапить.

Ми закликаємо вас бути мудрими!

Лікарняна каса – український варіант страхової медицини. Вона у сотні разів збільшує наші можливості в подоланні хвороб, отриманні якісного і сучасного лікування.

Тисячі людей завдячують лікарняній касі збереженим здоров’ям, врятованим життям, родинним щастям.

Наведемо лише один свіжий приклад.

12 листопада 2012 року в реанімаційне відділення Житомирської обласної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського потрапив Олександр Рибіцький. У чоловіка виявилась надзвичайно важка черепно-мозкова травма, і він потребував негайного і ефективного лікування. Олександр провів в реанімаційному відділенні 15 днів, переніс складну нейрохірургічну операцію, після якої виникли несподівані ускладнення. Більше двох місяців лікарі боролися за життя пацієнта. Витрати на лікування склали майже 23 тисячі гривень. Таких коштів у родини не було, але на допомогу прийшла благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області», членами якої Рибіцькі були вже кілька років. Лікарняна каса взяла на себе усі витрати, пов’язані з забезпеченням ліками Олександра Рибіцького.

Зараз він знаходиться в нейрохірургічному відділені Житомирської обласної лікарні і готується до виписки. Реабілітація ще триває, але основні проблеми та витрати вже позаду.

Мама Олександра – Людмила Миколаївна Рибіцька – мужньо перенесла негаразди, які випали на її долю і на долю сина. Вона зізнається, що жодного разу її сім’я не відчувала себе самотньою у боротьбі за життя Олександра. Жінка не знаходить слів, щоб висловити вдячність усім, хто у найважчі хвилини допомагав і допомагає Олександру перемогти трагічні обставини і подолати недуг. «Вдячність моя безмежна, – говорить жінка, ледве стримуючи сльози. – Я щаслива, що на нашому життєвому шляху трапилися люди з доброю душею, щирим серцем, готові за першим покликом прийти на допомогу і врятувати життя… Низький уклін виконавчому директору благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» Володимиру Станіславовичу Мишківському, лікарю-експерту обласної лікарні Валентині Борисівні Грубій та усьому персоналу обласної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського

Життя і здоров’я – найбільша людська цінність. Оберігати і захищати їх покликана лікарняна каса. В нових соціальний умовах ця благодійна організація дає людям впевненість у завтрашньому дні, захищає сімейні бюджети, забезпечує якісним лікуванням.

Ми закликаємо вас бути мудрими!
Адреса БО «Лікарняна каса»: м.Житомир,
вул.Пушкінcька, 1
тел.: (0412) 37-31-65
37-84-75, 41-37-87
e-mail:likkasa@polesye.net
DSC_1014

DSC_1024

1 коментар до “У ЛІКАРНЯНУ КАСУ – ЗА ЗДОРОВ’ЯМ

  1. Спасибо вам за реальную помощь, что бы и кто не говорил, но именно вы помогаете людям, без вопросов и рекламы. Я не представляю, что делал бы без вашей организации. Я остался бы один-на-один со своей проблемой, так как не имел денег в таком количестве, чтобы бороться с болезнью. Огромное человеческое спасибо вам

Коментарі закриті.