Новини

Ми чекаємо на нових друзів, і запам’ятайте : для нас турбота про кожного члена – перш за все!

Оприлюднено

Явища зміни, розпаду є абсолютно закономірними й природними, адже ніщо в цьому світі не стоїть на місці, життя постійно рухається вперед. Саме тому в наш час дуже важливо постійно розвиватися, вдосконалюватися будь-кому і будь-чому. Ні для кого не є секретом, що кожна організація намагається бути найкращою для своїх клієнтів, забезпечити усім необхідним, надати найкращі послуги. Комусь це вдається, а хтось, на жаль, робить акценти лише на прибуток.
З легкістю в серці можна сказати, що благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області», як ніхто інший турбується про своїх членів. Ця організація постійно рухається вперед, організовує соціальні проекти для громадян. Один із найбільш значущих – це програма «Потурбуйся про батьків». Суть програми проста: дорослі діти, які перебувають в ЛК, можуть сплатити внески за своїх батьків і таким чином залучити їх до лікарняної каси. У такому разі батьки мають можливість відразу, не чекаючи трьохмісячного терміну, користуватися допомогою ЛК.
Хочеться наголосити на тому, що Лікарняна каса намагається постійно вдосконалюватися. Цією організацією був започаткований проект, пов’язаний із залученням населення області до членства в благодійній організації «Лікарняна каса» через працівників «Укрпошти». З моменту початку співпраці з листоношами кількість щомісячних вступників через Укрпошту збільшилася більш, ніж у два рази. Це стосується, перш за все, сільських мешканців.  Лікарняна каса не стоїть на місці, вона постійно рухається вперед. Тож, ми чекаємо на нових друзів, і запам’ятайте : для нас турбота про кожного члена – перш за все!