Новини

Лікарняна каса справді допомагає і заощаджує значні кошти сімейного бюджету

Оприлюднено

Тривога і невпевненість у завтрашньому дні – «тренд», який супроводжує українців повсякчас. Але найбільш тривожна невпевненість та відсутність віри у те, що все покращиться. Найболючіша тема, звісно, це наша медицина. Кожен хоче отримати якісне медичне обслуговування, проте не всі мають такі кошти, яких потребує сучасний лікувальний процес.
Як же знайти вихід з цієї складної ситуації?! Хто шукає – той знаходить. Поява в Україні таких організацій, як Лікарняні каси, – це можливість для кожного отримати якісне медичне обслуговування, незважаючи на власний дохід. З кожним днем все більше і більше жителів Житомирщини пов’язують з Лікарняною касою свої сподівання на якісне медичне лікування, що досягається дотриманням протоколів надання медичної допомоги. Турбота про здоров’я кожної людини, забезпечення ефективного та раціонального призначення лікарських засобів, доступність і демократизм, прозорість діяльності – ось головні принципи Лікарняної каси Житомирської області. Люди, які вже багато років є членами ЛК, постійно наголошують на тому, що зробили правильно, долучившись до громади Лікарняної каси.
Алла Василівна Ількевич ще у 2008 році вступила до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». За час членства в касі Алла Василівна впевнилася в тому, що Лікарняна каса справді допомагає і заощаджує значні кошти сімейного бюджету. «У жовтні я лікувалася в гінекологічному відділенні Ружинської районної лікарні. Дуже задоволена ставленням лікарів і всього медичного персоналу. Дуже зручно, що є лікарі-експерти Лікарняної каси, які дають відповіді на всі питання щодо діяльності ЛК та забезпечення ліками. Каса надала мені медикаментів майже на 1 тисячу гривень, що для мене і моєї родини є суттєвою допомогою. Також хочу подякувати завідуючому гінекологічним відділенням Івану Миколайовичу Первушину, світлій людині, яка завжди допоможе і дасть пораду. Також теплі слова вдячності адресую усьому колективу благодійної організації Лікарняна каса Житомирської області, ви займаєтесь надзвичайно важливою та необхідною справою, наснаги вам та терпіння».
Тож благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» чекає на нових друзів, прийміть правильне рішення! Членами ЛК можуть стати всі громадяни, які досягли 18 років (розмір внеску 25 грн.). Передбачено і сімейне членство: діти віком до 18 років користуються правом членства в ЛК при перебуванні одного з батьків (додатково за всіх дітей сплачується лише 10 грн.). Підприємства, установи, організації незалежно від форм власності можуть виступити колективними членами ЛК. При цьому підприємства можуть взяти на себе сплату частини внесків своїх співробітників. Через 3 місяці та щомісячної сплати внесків видається посвідчення члена ЛК.
Додаткову інформацію можна отримати цілодобово за телефоном (0412)55 – 49- 50 або (067)411-14-51 (з питань вступу та сплати) та 067-411-30-93 ( з медичних питань).