НовиниОстанні новиниПодяки

Лікарняна каса завжди поруч

Оприлюднено

Нині народити дитину – означає викласти чималу суму. Тому перш ніж планувати вагітність, варто, напевне, наперед заощадити достатню кількість грошей, щоб ці дев’ять місяців не були обтяжливими. Адже, як відомо, від настрою вагітної жінки залежить здоров’я майбутньої дитини.  Витрати завжди є і будуть, проте кожна людина задумується над тим, як же їй заощадити кошти.

Ми пропонуємо найлегший та найзручніший спосіб економії та впевненості у  завтрашньому дні – вступ до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Ця організація забезпечить вас  всіма необхідними для пологів медикаментами та виробами медичного призначення. Крім того, новонароджені під час перебування в пологовому будинку отримують лікування за рахунок Лікарняної каси. Вже більше 206 тисяч жителів нашого регіону пов’язали своє сьогодення і майбутнє з Лікарняною касою. Ці люди знають, що для працівників каси турбота про її членів завжди стоїть на першому місці.

Ольга Василівна Ліснівська вже близько 9 років в дружній громаді Лікарняної каси Житомирської області. «Дуже задоволена роботою цієї організації, завжди знаєш, що отримаєш допомогу, для мене це дуже важливо. В березні місяці цього року я стала мамою. Самі розумієте, це дуже витратні моменти в нашому житті. Та я скажу чесно, що не відчула особливого «грошового дискомфорту», бо мене підтримала Лікарняна каса та надали усі необхідні препарати та вироби медичного призначення. Щиро дякую цій організації за те, що не неї можна покластися і не турбуватися про витрати. Користуючись нагодою хочу подякувати лікарям-гінекологам Ружинської лікарні: Івану Миколайовичу Первушину та Анні Павлівні Поліщук за їх підтримку і розуміння».

Тож ми чекаємо саме  на  ВАС, не гайте часу та приймайте правильне рішення. Усю необхідну інформацію можна отримати цілодобово за телефоном (0412)55 – 49- 50 або (067)411-14-51 (з питань вступу та сплати) та 067-411-30-93 (з медичних питань), або ж на офіційному сайті ЛК: http://likkasa.com.ua/. Безпосередньо на сайті можна вступити до ЛК та сплачувати внески без комісії платіжною карткою будь-якого банку.

2 коментарі до “Лікарняна каса завжди поруч

  1. Не бачу iнформацii про програму “Потурбуйся про батькiв” – якщо можливо, докладно розкажiть, якi пiльги при вступi до каси за цiєю програмою?

Коментарі закриті.