Новини

З днем медичного працівника!

Оприлюднено

otkritka_02_05

Дорогі медичні працівники Житомирщини!

З виявом глибокої поваги та вдячності я вітаю вас із професійним святом! Доземний уклін кожному з вас за світлі й щирі почуття, якими сповнена ваша душа – сердечність та милосердя до людей, розуміння їх болю й велике прагнення їм допомогти, за вашу сумлінну працю на благо нашого народу.

Тож невичерпна енергія й наполегливість, людяність та доброта хай завжди будуть супутниками вашого життя. Нехай на вашому шляху зустрічаються тільки порядні та привітні люди, чия глибока й щира шана стане подякою за чуйність та вміння творити добро. Хай множиться щастям ваше життя, нехай підтримують та поважають колеги й зігрівають своєю любов’ю рідні та близькі. Нехай ваше серце сповнюється натхненням та окриленням для нових успіхів у сфері, якій ви присвятили свої знання й таланти! Нехай у ваших оселях та на нашій рідній землі панують мир і спокій, добробут і злагода! Зі святом вас, дорогі колеги!

З повагою, голова Правління БО «Лікарняна каса Житомирської області», д. мед. н., професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений лікар України В.Д. Парій.