Подяки

“Пульс” №14 – 10.04.2015 р. – подяка В.А.Собченко

Оприлюднено

З НАШОЇ ПОШТИ

Нещодавно в нашу родину завітало свято – моя донечка Світлана народила синочка. Народжувала вона в Черняхівському райТМО. Хвилювались ми надзвичайно, звісно. Бо ж знали, що має бути кесарський розтин – я й сама медпрацівник, і дитина моя теж медсестра (ми обоє працюємо в Черняхівському райТМО), то розуміємо, що це треба бути великим професіоналом, щоб усе відбулось без труднощів і нервувань. Нам багато хто говорив, що треба дочці їхати до Житомира народжувати, але, оскільки я працюю в нашій лікарні вже не перший рік, то знаю, наскільки високий рівень професійної майстерності мають лікарі в Черняхівському райТМО. Ми довіряємо їм – тому й вирішили народжувати в рідній лікарні. Тож я, як мати, хочу щиро подякувати завідуючій гінекологічним відділенням Наталії Павлівні Славській та лікарю-гінекологу відділення Віктору Миколайовичу Усаченку, завідуючому реанімаційним відділенням Андрію Анатолійовичу Сахненку, педіатру Зінаїді Андріївні Любарчук та колективам гінекологічного та реанімаційного відділень за те, що завдяки їх старанності, чуйності, співчутливості мій любий онучок з’явився на світ.

Хочу подякувати також благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області». Я в ній перебуваю вже багато років і дочку свого часу теж записала. Досі, дякувати Богу, надто не хворіли, щоб скористатись допомогою організації. А от при народженні онучка ми відчули повною мірою її підтримку. Й антибіотики, й крапельниці, й анестетик, і витратні матеріали – все необхідне для проведення кесарського розтину й реабілітації надала «Лікарняна каса». Якби довелось за власні кошти купувати, то й не знаю, скільки грошей витратили б. Хтось, може скаже, що всі ті внески, які платили щомісяця, можна було «наскладати» й зібрати ще більшу суму. То я їм відповім: не зберете – надто ж, якщо зарплати такі, як у нас. Щодня знаходиться якась нагальна потреба, на яку витрачаєш утричі-вп’ятеро більші кошти. Тому я вдячна «Лікарняній касі» – жодної копієчки не потратили (тим паче, що у доньки зарплата теж невелика, бо працює на півставки), чому ми, звісно, дуже раді. Й у зв’язку з цим хочемо подякувати лікарю-експерту нашої лікарні Ірині Олексіївні Ніколайчук – вона з розумінням поставилась до нашої ситуації й пішла назустріч потребам навіть у дрібницях.

Тож, як мама й бабуся, хочу всім подякувати, привітати з прийдешнім святом і побажати всім добра, здоров’я та всіх життєвих гараздів.

Вікторія Антонівна Собченко з Черняхова.

1 коментар до ““Пульс” №14 – 10.04.2015 р. – подяка В.А.Собченко

  1. С опозданием, зато искренне благодарен “ЛК”. За помощь после операции на сердце в “Амосова” 2012 год. Как и пишется про максимальную материальную поддержку, так я и получил её. Плюс ежегодные обследования в поликлиниках прохожу без головной боли о деньгах, какой бы анализ или обследование ни назначили.

Коментарі закриті.