НовиниПодяки

“Пульс” №7 – 18.02.2016 р. – подяка Р.Гашимов

Оприлюднено

З НАШОЇ ПОШТИ
Доброго дня, шановна редакціє газети «Пульс». Пишу вам, щоб розповісти про людей, котрим завдячую своїм одужанням, котрі завданням свого життя визначили служіння іншим.
Нещодавно довелось мені звернутись за медичною допомогою до лікарів – маю ще з дитинства гіпертонічну хворобу, тож стресова ситуація закінчилась гіпертензивним кризом. Із ним я й опинився в кардіологічному відділенні ЦМЛ №1 Житомира. Якось прочитав слова когось із мудрих людей: «Життя не зобов’язане бути зручним. Ми всі прийшли сюди, щоб відчути й радість, і страждання. Але ніколи не втомлюсь повторювати, що найголовніше – це віра в себе, в свої сили». Так-от хочу сказати, що цю віру у власні фізичні можливості, в одужання у мене вселили завідуючий кардіологічним відділенням ЦМЛ №1 Житомира Завгородній Анатолій Андрійович та лікарі Паславська Надія Володимирівна й Вольницька Світлана Юріївна. Завдяки їх професійним умінням загострення хвороби відступило. А дякуючи благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» на лікування витрачати власні кошти не довелось – лікар-експерт ЦМЛ №1 Войналович Тетяна Василівна ретельно підібрала всі необхідні медикаменти, які я й отримав від «Лікарняної каси». Тож слова про те, що найважливіше – своїми вміннями робити людей щасливими, дійсно, стосуються співробітників цієї благодійної організації. В цьому їх головне призначення.
Всім їм я щиро бажаю й самим бути здоровими, зустрічати на своєму шляху тільки хороших людей, радіти кожному дню, знаходячи все нові й нові докази на користь того, що життя прекрасне!
Зі щирою повагою – Гашимов Рустам, місто Житомир.