НовиниПодяки

“Пульс” №33 – подяка Л.Г.Стеценко

Оприлюднено

З НАШОЇ ПОШТИ

Здрастуйте, шановні! Пишу вам, щоб розповісти про людей, котрим зобов’язана не лише здоров’ям – власним життям.

Кажуть, що лікар – це посередник між людиною й Богом. І дуже часто ми чуємо – а то й самі не раз говоримо: «Вся надія на Вас, лікарю!» Адже поняття «медпрацівник» в уяві багатьох пов’язане з надією й захистом. І саме такими захисниками від смерті для мене стали лікарі та весь середній і молодший медперсонал пульмонологічного відділення обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського. Лікую тут зараз двостороннє запалення легенів (оце десь «надбала» його влітку). Отож дуже велика вдячність лікуючому лікарю Світлані Іванівні Тимошенко – за те, що мене, як мовиться, на ноги поставила. Вона дуже хороший спеціаліст – дай, Боже, щоб у нас побільше було таких лікарів, як Світлана Іванівна – професійно грамотних, досвідчених, людяних. Також хочу сказати велике спасибі лікарю-пульмонологу Дмитру Вікторовичу Глущенку та завідуючому пульмонологічним відділенням Сергію Івановичу Хвелосю, котрі допомагали мені не раз – щиро вдячна їм, бо ж періодично лікуюсь тут уже багато років.

Гарне слово – й на адресу середнього та молодшого медперсоналу відділення, котрими надзвичайно вміло керує старша медсестра Надія Іванівна Наумчук – вони всі дуже хороші, уважні й щиро співчуваючі пацієнтам. Особливо ж – маніпуляційна медсестра Марія Панчишина. Так може вмовити-заговорити, що поставить ту крапельницю – навіть і не відчуєш. А яка тут чистота – молодші медсестрички миють-прибирають день і ніч. Та й загалом увесь медперсонал відділення – дуже ввічливі, дуже уважні люди, котрі кожної хвилини готові допомогти.

А ще висловлюю щиру вдячність благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» – звісно, мені дуже подобається її діяльність, тому що я за такі гроші, які плачу щомісяця добровільним внеском, не змогла б купити ліки. От наприклад: коли перебувала в реанімації, на мене за два дні «пішло» ліків на суму в 3 тисячі 200 гривень. Я такі медикаменти власним коштом не купила б. І зараз лікуюсь – препарати мені надає ЛК. Тому я всім раджу – і невістку, й сина теж буду «вступати» до «Лікарняної каси».

Й на завершення хочу сказати, що Господь кожній людині дарував життя. Думаю, що в людей, котрі допомагають зробити його кращим, є благословіння від Бога. Тому своїм лікарям, працівникам «Лікарняної каси» бажаю успіхів і здобутків у всіх справах. Будьте й самі здоровими, бо, якщо бути чесними, від вас залежить не лише здоров’я – саме життя людей нашого краю!

З повагою –

Людмила Григорівна Стеценко,

місто Житомир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.